Fejlesztések Orosháza-Gyopárosfürdőn

 2014. június 18. 14:45

Folyamatosan bővülnek a szolgáltatások Orosháza-Gyopárosfürdőn, sokat közülük kifejezetten a nyári szezonra időzítettek.

Májusban a felújított gyógymedencét adták át, júniusban a fürdő előtti területen a színes játszóteret vehették birtokba a gyerekek.

A foci VB indulásával pedig az Alföld Gyöngye Hotel üzemeltetésében új vendéglátóegység nyílt – kivetítővel, „VIP-páhollyal", Gyopivó néven. A belvárosba költözött Tourinform mellett a Jövő Építők TDM egy információs pontot is hamarosan beindít, hogy a Gyopároson nyaralók is első kézből értesülhessenek az orosházi nyári programokról. Az Alföld Gyöngye zöldövezetében nyílik június végén az új Kalandpark, mely az üdülés mellett mindenkinek adrenalin fokozó élményt kínál.

Érdekes programsorozatnak ígérkezik az Orosházi Nyár kulturális programsorozat, a Sör- Virsli Fesztivál és szintén újdonság, 2014 júniusától minden szálláshelynek adott a lehetőség, hogy vendégeinek kedvezményes fürdőbelépőt biztosítson. Az akcióban résztvevő szálláshelyeket a város turisztikai honlapján, a www.gyoparosfurdo.hu oldalon jelzik.