Fókuszban a közép-európai Kempinski házak

Forrás: turizmus.com

 2015. október 21. 16:00

Október 20-án 6 közép-európai ország Kempinski szállodájának értékesítési és marketing igazgatója találkozott és mutatkozott be az meghívott magyar utazási irodás szakembereknek és a sajtó képviselőinek.

Az eseménynek az aktuális esemény szervezője, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest adott otthont Blue Fox bárjában, ahol finom falatkákkal és italokkal, koktélokkal kínálta az összegyűlteket.

A fotón balról jobbra: Tomislav Hrala(Kempinski Portoroz), Birute Leimontaité(Kempinski Vilnius), Alena Spisiakova (Kempinski High Tatras), Jelena Rubesa(Kempinski Adriatic), Parti János(Kempinski Budapest), Christof Zmerekar(Kempinski Vienna).

Családias jó hangulatú este folyamán a megjelenteknek alkalmuk nyílt bepillantást nyerni ezúttal a szlovén, Kempinski Palace Portoroz, horvát Kempinski Hotel Adriatic, a vilnius-i Kempinski Hotel Cathedral Square, a bécsi Palais Hansen Kempinski és a Magas - Tátrában található Grand Hotel Kempinski kínálatába és konferencia kapacitásába, vagy adott esetben wellness szolgáltatásaiba is.

A mostani esemény szervezőjétől, Parti Jánostól megtudtuk, hogy bemutatkozó és kapcsolatépítő rendezvénysorozatról van szó, mely immár 2 éve zajlik. Évente 4-5 desztinációt látogatnak végig az alkalmanként társult Kempinski szállodák értékesítési és marketing igazgatói. Olyan desztinációkat, ami a bemutatkozó hotelek számára közös küldőország vagy célzott piac.

Budapesten először jártak, és idén ez volt a 3. alkalom. Stockholmmal indult az "évad" idén nyáron, ezt Varsó követte. Fővárosunk után Düsseldorf következik. A most megjelent szállodákon túl pedig elsősorban még német hotelek tagjai az egyedi társulásnak.