Izraeli sajtócsoport a vízi birodalomban

Forrás: turizmus.com

 2017. április 03. 14:31

Az Aquaworld a világ egyik legjobb vízi élményparkja - állították egyöntetűen az Aquaworld Élménybirodalomba érkezett izraeli újságírók.

A 13 főből álló sajtócsoport tagjai Izrael vezető TV/print és online médiumait képviselték március 29- április 1. között az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő által szervezett tanulmányúton.

Olyan neves csatornák munkatársai vettek részt a programon, mint a Reshet tv-csatorna és hírportál, az Ynet vezető izraeli hírportál, a Laisha, a legnagyobb izraeli női magazin vagy a Yediot, vezető izraeli napilap.

[kép címe]

Fotó: [forrás]

 

A háromnapos programon a vendégek nemcsak az Aquaworld Élménybirodalmat ismerhették meg, hanem Budapest egyéb attrakcióit is. TukTuk-on barangolták be a várost, vezetett kísérővel járták be a zsidó negyedet, pezsgős dunai hajózás keretében gyönyörködtek Buda és Pest folyóparti látképében. Gasztronómiai betekintést, a magyar konyhaművészetbe a szálloda Colorado A’la carte éttermén kívül a New York Kávéházban és a Vak Varjú étteremben szereztek.

Az első írások már meg is jelentek: http://reshet.tv/item/mood/vacation-abroad/economy/water-parks-206308/

http://www.israelhayom.co.il/article/464441