Közleményben nyugtatja meg partnereit a QuaesTour

Forrás: turizmus.com

 2015. március 12. 23:16

Miután az elmúlt napok a QUAESTOR Financial Hrurira Kft. csődjéről szóltak, Végh Balázs turisztikai igazgató közleményben adott tájékoztatást a QuaesTourral kapcsolatosan. Arra is ígéretet tett, hogy ezt követően, várhatóan már március 13-án minden érintett partnert személyesen is megkeres.

A több nagy tour operator életében viszonteladóként fontos szerepet betöltő utazási iroda közleménye az alábbiakban olvasható:

 

„Mit kell tudni ilyen helyzetben a QuaesTourról?

•             Az első és legfontosabb, hogy egyetlen utasunk sem kerül emiatt bajba: mindenkit elutaztatunk és mindenkit visszahozunk!

•             A szakma több szereplőjének és Ügyfeleink többségének bizalmát élvezzük továbbra is, a megszokott és korrekt működésünknek köszönhetően!

•             Nem áll le az élet! Folyamatosan érkeznek új ügyfélmegkeresések és megrendelések; felveszünk és teljesítünk új foglalásokat. 20 éve ez a szakmánk és azt szeretnénk, hogy ez maradjon az elkövetkező 20 évben is. Szeretjük és értünk ahhoz, amit csinálunk.

•             Nem gazdálkodunk az Ügyfelek pénzével, azt azonnal továbbítjuk! Ha valaki csak egy percig is aggódna, szeretnénk megnyugtatni: nem őrzünk, és nem tárolunk Ügyfeleinktől beszedett utazási díjakat. Azokat késlekedés nélkül,  a kiállított számláknak megfelelően továbbítjuk partnereinknek, szerződéses utazásszervező alvállalkozóinknak!

•             Továbbra is mi vesszük fel a telefont, sőt, minden Ügyféllel azonnal és közvetlenül kapcsolatba lépünk! Minden Ügyfelünkkel személyesen egyeztetünk foglalásáról.

•             Kialakítunk egy rendszert, amely segítségével azon Ügyfeleink, akik szeretnének a továbbiakban közvetlenül utazásuk szervezőjével kapcsolatba kerülni, ezt megtehessék annak érdekében, hogy megrendelt utazásukat ne kelljen lemondani és újrafoglalni!

•             Átalakítjuk működésünket alkalmazkodva a kialakult helyzethez, ehhez a tervek elkészültek, a szükséges lépéseket haladéktalanul megtesszük és azokról folyamatos tájékoztatást adunk!

Maximálisan elkötelezettek vagyunk abban, hogy továbbra is utaztatással foglalkozhassunk, az Ügyfeleink és üzleti partnereink legnagyobb megelégedésére.

Köszönjük töretlen bizalmatokat és eddigi türelmeteket, bízva a jövőbeni további sikeres együttműködésben!

QuaesTour Kft.”