Lehet más a kempingezés

Forrás: turizmus.com

 2016. május 11. 12:38

A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping május 29-én immár harmadszor mutatja meg, hogy lehet más a kempingezés.

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak. A természetközeli pihenés már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra keresett pihenési formává vált szerte a világon.

Nomád Hotel & Glamping

Nomád Hotel & Glamping

 

A Nomád Hotel & Glamping évről évre bővíti bérelhető sátrainak, házainak számát, idén például egy konténer metamorfózisát mutatja be, amelyből mesés erdei lak született. A május 29-i közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a pihenési formát a nagyérdeművel.

A látogatók élelmezéséről helyi vendéglátóhelyek és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Aki megnézné a falu másik attrakcióját, premier előtt ejtőzhet Csernus Imre új helyén, a Csendülőben, amely kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zóna egyben. A glamping és a Csendülő között nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket.

Nomád

Nomád Hotel & Glamping

 

Szívesen látott vendégek a gyerekek is, akiket a szálláshely melletti tóréten varázslatos erdei hétpróba vár, akár szüleikkel együtt. A 10 órakor kezdődő program a közösen átélt kaland mellett egy csodálatos belső utazásra hívja a résztvevőket, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz, félelmeik legyőzéséhez, erényeik megismeréséhez.

Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.