Piacvezető csatornákon hirdeti partnereit a Szallas.hu

Forrás: turizmus.com

 2016. március 16. 16:03

Tavaly a Szallas.hu átlagosan kétpercenként rögzített foglalást. A tempó idén tovább növekszik, aminek immár közel 9000 belföldi szállásadó partner örülhet.

Mindebben meghatározó szerepe van a markáns, partnereket előtérbe helyező marketingnek, melyre a Szallas.hu idén még nagyobb hangsúlyt fektet.

Ha ma megkérdezzük az internetezőket, hogy elsőként hol foglalnának szállást, minden második a Szallas.hu-t említi, az oldal ismertsége messze túlszárnyalja még a legnagyobb globális szereplőkét is. „Tudatosan építjük a márkát, árbevételünk jelentős részét forgatjuk azért, hogy partnereink minél több vendéget kapjanak” – mondja Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója.

A Szallas.hu 2015-ben 100 milliós nagyságrendben költött reklámokra, melyek nagy részében partnereire helyezte a hangsúlyt. „Nem is tudunk elképzelni jobb üzenetet, mint bemutatni partnereinket, s azt, hogy velünk mindenki megtalálja a számára ideális szálláshelyet” – mondta Szigetvári.

A Szallas.hu az online hirdetések mellett országszerte több mint 6000 molinóval rendelkezik. Ezt egészítik ki a kültéri plakátok, a rádiós és tévés szpotok, melyekben tavaly közel 100 partner jutott főszerephez 1000 feletti megjelenésszám mellett. „Ehhez társulnak még saját felületeink, például a havi 1,5 milliós látogatottságú oldalunk, és 700 ezer fős e-mail adatbázisunk is. Utóbbira több mint 300 ajánlatot küldtünk ki és közel 30 alkalommal szerveztünk a vendégek körében nyereményjátékot” – tette hozzá Szigetvári József.

A Szallas.hu idén még intenzívebb kampányt folytat, hogy ezzel még jobban segítse partnerei értékesítési céljait. „Online területen is fokozzunk a jelenlétet és emelt keretösszeggel, mintegy 80 millió forinttal építjük partnereink ismertségét piacvezető csatornákon, így a TV2-n, az RTL Klubon és a Class FM-en, illetve prémium óriásplakát-helyeken” – mondta a Szallas.hu ügyvezetője.

Szeretne Ön is a Szallas.hu partnerei lenni? Csatlakozzon most! (x)