Kitüntették a Debreceni Gyógyfürdő igazgatóját

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 29. 16:17

Fazekas Lajos a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát kapta munkássága elismeréseként.

Az államalapító Szent István ünnepéhez kötődően az Innovációs és Technológiai Minisztérium Dísztermében kitüntették Fazekas Lajost, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatóját, akit eredményes szakmai vezetői tevékenységéért a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat terjesztett fel kitüntetésre.

A Köztársasági Elnök a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesítette a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatóját, Fazekas Lajost, aki számára a kitüntetést Palkovics László miniszter adta át. A tárcavezető ünnepi beszédében így fogalmazott:

Palkovics László és Fazekas Lajos

Fotó: turizmus.com

„Minden nemzeti ünnep, amely ráirányítja a figyelmet magyarságunkra, az ehhez kapcsolódó értékek fontosságára, kiemelt jelentőséggel bír. Az elmúlt néhány év újabb kihívásokkal szembesítette az országot, olyan erőkkel kerültünk szembe, amelyeknek a nemzet, a nemzethez tartozás kevesebbet jelent, mint a magyaroknak. Éppen ezért az alkotó ember az egyik legértékesebb nemzeti kincsünkké vált. Ők hazánk versenyképességének, gazdasági növekedésének hajtóerői, az innováció személyes képviselői, azok a tehetségeink, kiválóságaink – mondhatnám értékalkotóink –, akik megmutatják Magyarország tudását, erejét és jövőjét”.

Kapcsolódó cikkek

Új séf az Ikonban

2018. augusztus 29.

Kis esti korzó

2018. augusztus 28.