Szádeczky Kornélia az Egererdőhöz igazolt

Forrás: turizmus.com

 2016. március 02. 12:29

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület korábbi menedzsere az Egererdő Zrt. közjóléti és turisztikai előadójaként folytatja pályafutását.

Az idegenvezetőként és útikönyvíróként is ismert szakember 2012 novemberétől tevékenykedett az Egerszalókot, Demjént és Egerszólátot magában foglaló Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület turisztikai menedzsereként, azt megelőzően a TDM-pályázat előkészítésében és megvalósításában is közreműködött. Aktív építkezés után, szép eredményekkel a háta mögött hagyta ott a szervezetet január végén, hogy utódja, Pintér Beáta friss lendülettel folytathassa a TDM-szervezet tevékenységének megerősítését, a térségi programkínálat kidolgozását.

Észak-Magyarország egyik legnagyobb ökoturisztikai szolgáltatója idén februárban létesített új munkakört közjóléti és turisztikai feladatok ellátására. Szádeczky Kornélia feladatai közé az erdei iskolák és szálláshelyek, valamint az erdei kisvasutak népszerűsítése, programjainak megszervezése éppúgy beletartozik, mint az Egererdő Zrt. PR- és marketingfeladatainak ellátása. Elérhetősége: szadeczky.kornelia@egererdo.hu