Itthonról is foglalható myanmari légitársaság

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 14. 17:34

Myanmar egyre népszerűbb az utazók körében, ahol különösen nagy hangsúlyt fektetnek az idegenforgalmi infrastruktúra fejlesztésére.

A korábbi Burmába történő beutazás megkönnyítése a turisták számának lényeges növekedésével jár, ám a szállodai férőhelyek és idegenforgalmi szolgáltatások száma nincs arányban az ugrásszerű kereslettel. Az ország mérete és a nagy távolságok miatt szinte csak a légi úton történő közlekedés az egyetlen járható mód az ország bebarangolásához, így egyre több légitársaság kezdi meg működését.

A 2011-ben alapított magánfuvarozó, a yangoni központú (YJ) Myanmar Asian Wings Airways  szinte az összes, idegenforgalmilag fontos 14 belföldi  állomásra repül,  így többek között Yangon, Mandalay, Nyaung U (Bagan), Heho, Tachileik, Lashio, Monywa, Homalin, Naypyitaw, Myitkyina, Bhamo és Putao elérhető segítségével. Nemrégiben a társaság beinditotta első regionális nemzetközi járatát is, a thaiföldi Chiang Mai-ba. Jegyei nemzetközi értékesítéséhez nagyban hozzájárul, hogy szeptembertől csatlakoztak a Hahn Air rendszeréhez. Gépparkjuk 3 ATR 72-500 gépből áll és Myanmaron belül több mint 200 PSA értékesítő irodával állnak szerződéses viszonyban. A Hahn Air weboldalán minden további információ megtalálható az Asian Wings Airways-re történő jegykiállítással kapcsolatban. A légitársaság jegyei a HR-169-es jegystockján állíthatók ki saját YJ járatszám alatt. (http://www.asianwingsair.com)