Megújulnak a Condor gépei

 2013. november 09. 07:47

A Condor légitársaság folyamatosan modernizálja hosszú távú flottáját, jövő év tavaszára a gépek belseje teljesen megújul.

Az első Boing 767-300-as gép már el is készült, még kényelmesebb ülésekkel és korszerűbb szórakoztató rendszerrel. A megújult gép konfigurációja: 18 business, 35 prémium economy és 206 turista ülés. A business utasok kényelmét a majdnem vízszintes - 170 fokba dönthető - ülés biztosítja. A turista osztályon utazók is élvezhetik az új érintőképernyős audiovizuális szórakoztató berendezéseket. Az első gép utasai a Maldív szigetek felé repülve élvezhették elsőként az új szolgáltatást, október 30-án.

- A megújulásért felelős csapat nagyszerű eredményt ért el. Az új kabin berendezése egyértelműen tükrözi: áldozunk arra, hogy „jól tartsuk" utasainkat - magyarázza Ralf Teckentrup, a Condor igazgatótanácsának elnöke. A kabin belső kialakítását közösen tervezték meg a belga, skandináv és egyesült királyságbeli szakemberek. A légitársaság pedig már használja a gépek farkára felfestve az új, „napos szív" logót, mely a Thomas Cook csoport közös jelképe (a Thomas Cook csoporttól függetlenül a Condor továbbra is Miles&More partner).

A második átalakításra váró Boing 767-300-as gép, 30 business osztállyal fog üzemelni novembertől. A gépparkon belül különböző konfigurációkat alakítanak ki, így a 30 business üléssel rendelkező gép olyan célpontokra fog repülni, ahol nagyobb az igény a magasabb szolgáltatásra, pl. Seychelles, Mauritius és Maldív-szigetek.

A légitársaság hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.