Nézze meg élményvideónkat a Turizmus Gála legjobb pillanatairól!

Forrás: turizmus.com

 2024. február 13. 20:31

Összegyűjtöttük a 31. Turizmus Évadnyitó Gála legjobb pillanatait: a tartalmas kulturális műsortól a szakmai előadásokon és díjátadókon át a nagyszabású, networkinggel egybekötött állófogadásig, amelyet afterparty zárt. Köszönjük, hogy velünk voltak, találkozzunk jövőre is!

Február 1-jén újra együtt ünnepelt a szakma a Budapest Kongresszusi Központban. A 31. Turizmus Évadnyitó Gála színpadi műsoráról szóló korábbi beszámolónkat itt olvashatja el, ebből megtudhatja, kik köszöntötték, prezentáltak, vagy éppen szórakoztatták az est több mint 1300 vendégét.

Kiadónk hagyományosan ezen az eseményen mutatta be a magyar turizmus meghatározó szereplőit 10. alkalommal felsorakoztató exkluzív top 50-es kiadványát. A gála keretében két díjátadó is lezajlott, kiosztották az idén első alkalommal meghirdetett Fenntarthatósági Díj és a CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny elismeréseit.

A 31. Turizmus Évadnyitó Gála sem múlhatott el élő közönségszavazás nélkül azonnal színpadi kommentekkel, amelybe ezúttal a mesterséges intelligenciát is bevontuk.

A gála színpadi műsoráról készült képgalériát itt, míg az azt követő fogadásról és networking örömteli pillanatairól készült sok-sok fotót itt nézheti meg.

A kötetlen networking lehetőséget meghosszabbítva, egy exkluzív, zenés-táncos after partyval zártuk az estet, melynek bevételeit az ágazat utánpótlása szempontjából fontos szakmai tehetséggondozó műhelynek,  a protégé. mentorprogramnak ajánlottunk fel.

Nézze meg mindezt két percben összesűrítve az alábbi élményvideóban!