A Heliát nyitja újra elsőként budapesti szállodái közül a Danubius

Forrás: turizmus.com

 2020. június 05. 13:48

Június 15-től újra kitárja kapuit a Danubius Hotel Helia, így a fővárosi nyitással a hónap közepétől országszerte a Danubius Hotels öt szállodája lesz elérhető a vendégek számára, Budapest mellett Balatonfüreden, Bükön és Győrben.

A budapesti piacon megfigyelhető lassú, ám folyamatosan meginduló igényre reagálva a Danubius Hotels június közepén megnyitja első fővárosi szállodáját. A pesti Duna-parton, a Margitsziget szomszédságában található Danubius Hotel Helia június 15-től fogadja vendégeit – tájékoztatta szerkesztőségünket a szállodalánc.

A május 29-én újra nyitott Marina, Bük és Rába, továbbá a június 12-én nyíló Annabella után a Helia lesz a szállodalánc ötödik Magyarországon újranyitó szállodája. A Danubius Hotels „Biztos Pihenés" néven új biztonsági protokollt vezetett be vendégei és munkatársai egészségének védelme érdekében, amelyet a budapesti Helia is követ.

A Danubius Hotel Helia szobáinak kétharmada margitszigeti panorámát kínál

Fotó: Danubius Hotels

„Nagy öröm számunkra, hogy vidéki szállodáink után végre Budapesten is újra megnyithatjuk kapuinkat vendégeink előtt. Az elmúlt hetekben pozitív irányba mozdult a kereslet, amely lehetővé teszi, hogy a fővárosban is megnyissuk első szállodánkat. A környező országok határnyitásaival és a corporate szegmens éledezésével magyarázható az érdeklődés élénkülése, a Danubius Hotel Helia pedig remekül képes kiszolgálni a legkülönbözőbb vendégigényeket is" – mondta a kiadott közlemény szerint Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

"Bízunk benne, hogy a foglalások emelkedésével hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be, ám célunk a fokozatosság, hiszen a koronavírus okozta válságból való kilábalás hosszadalmas folyamat lesz" – tette hozzá.

A Danubius Hotels weboldalán rugalmas ajánlatokkal segíti az utazási döntést: vendégei akár 25% kedvezménnyel foglalhatják le szállásukat, amelyet 24 órával érkezés előtt rugalmasan módosíthatnak, vagy akár ingyenesen le is mondhatnak.

 

Megszépült Helia

A 262 szobás Danubius Hotel Heliában több fejlesztés történt az elmúlt években. Teljes felújításon estek át a szálloda konferenciatermei, lobbyja, étterme és terasza, idén pedig a wellnessrészleg vendégfogadó tereit újították fel. A szálloda tágas étterme és terasza, a lobbyban található Yellow Bistro & Bar, valamint fitnesz- és wellnessrészleg garantálja a nyugodt kikapcsolódást és a biztonságos feltöltődést – olvasható a fővárosi nyitás kapcsán kiadott közleményben.

A Helia terasza is teljes felújításon esett át

Fotó: Danubius Hotels

A Kovács Balázs vezérigazgatóval készült korábbi nagyinterjúnkat itt olvashatja el.