AZ ÉV HOTELE: A Dél-Dunántúlon is átadták a közönségdíjat

Forrás: turizmus.com

 2019. december 20. 16:26

A dél-dunántúli régió győztes szállodája hatodikként csatlakozott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny döntőseihez. Már csak egy hely kiadó a döntőben.

Az Alföld, Észak-Dunántúl, Budapest környéke, Északkelet-Magyarország és a Balaton után a Dél-Dunántúl régió győztese is átvehette A HÓNAP HOTELE díjat.

Novemberben A HÓNAP HOTELE a Donautica Étterem és Hotel lett, amely a szavazatok 25 százalékát kapta a nézőktől. Ezt azt jelenti, hogy ez a szálloda hatodikként csatlakozik a döntősök táborához és esélye lesz januárban megnyerni AZ ÉV HOTELE címet.

A Donautica Étterem és Hotel nyerte a régiós közönségszavazást

Fotó: Interakció Produkció

A Faddon található nyertes szálloda igazgatója, Gaál Miklós vette át a Dél-Dunántúl régió legjobbjának járó oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Gaál Miklós szállodaigazgató (j) átveszi az elismerést igazoló oklevelet Serfőző Zsolt (b) producertől

Fotó: Interakció Produkció

Egy fiatal házaspár tesztelte a szállodát

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Donautica  Étterem és Hotelben egy házaspár, Éva és Zoltán vendégeskedett, akik nemcsak a szálloda szolgáltatásaiba, hanem a borászat rejtelmeibe és betekinthettek azon a hétvégén. Ha nem látta a régiógyőztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most!-on.

A győztes szállodát egy házaspár próbálta ki

Fotó: Interakció Produkció

A novemberi dobogós helyezettek

A dél-dunántúli régiós verseny második helyezettje a Takler Kúria lett, amely összesen 1 százalékkal maradt alul a győztes szállodától. A harmadik helyet pedig a villányi Bock Hotel Ermitage**** szerezte meg. Ez a szálloda a voksok 17 százalékát kapta a szavazóktól.

 

Egyre közelebb a fináléhoz

AZ ÉV HOTELE 2019 közönségszavazás döntőjében ezzel a győzelemmel már csak egy szállodának maradt hely, amely a decemberben bemutatásra kerülő négy szálloda közül fog kikerülni. A végső 7 finalistának pedig esélye lesz megnyerni AZ ÉV HOTELE címet és annak vadonatúj díját, amiről januárban fognak dönteni a nézők.

 

Az idei évben eddig döntőbe jutott hat szálloda

 

A közönségszavazásról

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye, mely az MSZÉSZ és az Interakció Produkció szervezésében kerül megrendezésre. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáját, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét.

A televízió hotelverseny az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért induló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra. (X)