Spanyolországban terjeszkedik a BDPST Group

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 25. 10:29

Július 15. óta üzemelteti legújabb szállodáját a BDPST Hotel Management Zrt. Spanyolországban. A Murcia tartományban, Los Alcázares településen megnyitott szállodának 84 szobája, étterme, bárja és bankett-terme van.

A BDPST Hotel Management Zrt. alapította meg azt a társaságot, amely jelenleg a Spanyolország délkeleti részén, a Földközi-tenger partján fekvő Los Alcázares településen található négycsillagos szállodát üzemelteti – tette közzé a vállalat szeptember 23-án honlapján.  Az ingatlan 84 szobás, étteremmel és bárral, valamint egy 150 fős bankett-teremmel rendelkezik.

A tájékoztatás szerint a spanyolországi Covid-helyzetet figyelembe véve a szálloda a szezon második felében fogadott először vendégeket, akik 90 százalékban a lokális piacról érkeztek. A közleményben nem említik a hotel nevét, de a közzétett fotó alapján a Hotel Atrio del Mar-ról van szó, amely a Bookingon 9 pontos "nagyszerű" értékeléssel szerepel.

A BDPST murciai szállodája

Fotó: BDPST Group

A BDPST Hotel Management Zrt. a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége. A nemzetközi vizekre evező cég hazai referenciái között már megtalálható városi üzleti hotel, kastély, wellness- és bed and breakfast szálloda is, úgy mint az Andrássy úti Alice Hotel, a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és a D8 Hotel.

A BDPST Group stratégiájában szerepel a nemzetközi piacra való kilépés, melynek első állomása a murciai hotel. A cégcsoport által eddig csak üzemeltetett szálloda adásvételi szerződése aláírás előtt áll – közölték. A jelenlegi tranzakció mellett további szállodavásárlások vannak folyamatban Spanyolország területén. A terjeszkedés nem áll meg, így tehát további spanyol akvizíciós lehetőségek feltérképezése a cél – áll a honlapon.