Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.: a vezető új, az irány a régi

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. január 13. 15:53

Az elődje által kijelölt úton folytatja a munkát Fejes Edina, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. új ügyvezető igazgatója, aki multinacionális környezetből érkezett a cég élére.

H. Horváth Orsolya távozásával új ügyvezető igazgatót neveztek ki a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. élére. (A Hévízi Turisztikai Desztinációs Menedzsment Egyesület elnöke változatlanul H. Horváth Orsolya – a szerk.)

Fejes Edina korábban az ABN AmroBank kommunikációs osztályvezetőjeként, a Citroen Magyarország marketingigazgatójaként, a MÁV Zrt. kommunikációs vezetőjeként dolgozott, nemzetközi környezetben és a pénzügyi piacon egyaránt otthonosan mozog

Fejes Edina, az új ügyvezető

Fotó: Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

„Vezetőként is csapatjátékosnak tartom magam, ezért örülök neki, hogy ilyen lendületes, jól szervezett, tiszta gondolkodású csapatba érkeztem. Kollégáim lokálpatrióta mentalitását igyekszem magamévá tenni, folyamatosan képzem magam, olvasom a statisztikákat, szakértőkkel találkozom, hogy minél naprakészebb legyek a város turizmusát érintő kérdésekben.

Elődömtől, Horváth Orsolyától jól működő szervezetet vettem át. Két kolléganőm, Csorja Krisztina és Berta-Tóth Manuéla nagy szakértelemmel teszi a dolgát, ami gördülékennyé teszi a váltást. Úgy érzem, Papp Gábor polgármester úrral és csapatával is sikerül harmonikus együttműködést kialakítanunk" – nyilatkozta az új vezető szerkesztőségünknek.

Hozzátette, hogy az első évben nem tervez gyökeres változásokat, szeretné folytatni a korábban megkezdett projekteket, hiszen a piaci szereplők és a tagok is elégedettek voltak a kft. eddigi munkájával.

Mindez nem jelenti azt, hogy ne vezényelnének le új projekteket. Hévíz 2020-ban egyetlen hazai szereplőként indul az European Best Destination megmérettetésen, ami hatalmas kihívást jelent, éppúgy, mint a Giro d'Italia mezőnyének fogadása május 11-én.

A kerékpáros verseny áthaladására az egész város készül, az érintett szereplők feladatának koordinálására külön munkacsoportot hoznak létre.

A település életét meghatározó fejlesztések (a távolsági buszpályaudvar kitelepítése, a belváros Schulhof Vilmos sétány felőli részének megújítására, a tó körüli sétány megújításának befejezése, a véderdő rekonstrukciója) szintén hangsúlyosak lesznek kommunikációjukban, közben nem feledkeznek el a turisztikai szezonalitásnak megfelelő, klasszikus kampányokról sem.

Az új ügyvezető elérhetősége:
edina.fejes@hevizmarketing.hu