Így lehet tökéletes a nyaralás az ITAKA utazásapplikációja segítségével

Forrás: turizmus.com

 2024. június 28. 13:24

Az új ITAKA mobilalkalmazás célja, hogy kényelmes és átlátható platformot biztosítson az utazni vágyóknak. A letölthető alkalmazás segítségével könnyedén lehet böngészni a különböző úti célok és ajánlatok között.

Az applikáció hasznos funkciókkal várja az utazókat, ilyenek a szűrők, amelyekkel személyre szabhatók a keresési eredmények, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb utazási lehetőségeket, legyen szó családi nyaralásról, páros kikapcsolódásról vagy egyéni felfedezésről – tájékoztatta lapunkat az új fejlesztésről az utazásszervező.

 

Ha valaki teljes kikapcsolódásra vágyik, válassza az All Inclusive opciókat, és élvezze a gondtalan pihenést.

Az alkalmazásban beállítható az utazási stílus, a vágyott célország és az utazás időszaka, így a rendszer a lehető legjobban személyre szabott ajánlatokat képes nyújtani.Az ITAKA app inspirációt nyújt azoknak is, akik még nem tudják, pontosan hová szeretnének utazni. A felhasználóbarát felületen különböző témák és úti célok szerint lehet böngészni. Az alkalmazás részletes leírásokkal, gyönyörű fotókkal és valódi utazói értékelésekkel segít döntést hozni. Így nem kell órákig keresgélni az interneten, hanem egyetlen platformon meg lehet találni az összes szükséges információt ahhoz, hogy valaki megtervezhesse álmai utazását.

Az alkalmazás egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül egyszerűvé és biztonságossá teszi az utazások foglalását. Néhány kattintással lefoglalható bármilyen utazás. Az applikáció biztonságos fizetési megoldásokat is kínál.

Az appon már indulás előtt le lehet foglalni a fakultatív programokat, illetve az olyan extra szolgáltatásokat, mint a reptéri transzfer vagy az utasbiztosítás.

Az appban a saját fiók valódi utazási asszisztensként szolgál. Itt minden fontos információt megtalálni, amire csak szükség lehet az utazás során. A foglalási adatok és dokumentumok, mint például a foglalásszám, az úti okmányok és a biztosítási adatok, mind egy helyen, könnyen elérhetők.

Az alkalmazás megtekinthető a járatok menetrendje, a poggyászinformációk és -szabályok ismeretében pedig könnyedén elkerülhetők a kellemetlen meglepetések.

Az ügyfélfiókban áttekinthetők a foglalási előzményei, így bármikor vissza lehet térni a korábbi utazások részleteihez.

Az app az alábbi linkekről tölthető le:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.itaka.travelti

iOS: https://apps.apple.com/pl/app/itaka-magyarorsz%C3%A1g/id6473524287?l=pl