IBIS Team Player, Budapest XI.kerület

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 14. 12:11

KORTÁRS MŰVÉSZET+ BUDAPEST rajongók előnyben!

 

Szállodában dolgoznál, de nincs tapasztalatod ? Még nem döntöttél, melyik területen dolgoznál szívesen? Vagy egyszerűen csak váltanál? :-) Segítünk!! Gyere ismerj meg minket akár a villáminterjú napon 2018.augusztus 17-én (lásd: facebook esemény) , akár máskor:-).Várunk nagyon!

TÉGED keresünk ha rajongsz a fővárosunkat, "a" Budapest életérzést:-)szereted az embereket, sokoldalú, nyitott, barátságos és lelkes vagy és beszélsz angolul:-). Fedezd fel, miben vagy a legjobb! Várnak a közös sikerek egy dinamikusan fejlődő, új városrészben nyíló csodás kis ibis styles szállodában, ahol Budapest látványossága és életérzése összekapcsolódik.:-) naggggyon izgalmas!


GYERE és JELENTKEZZ hozzánk a 2018. októberében nyíló ibis Styles Budapest CITYWEST szállodába IBIS TEAM PLAYER-nek, ahol elsajátíthatod a Front Office és F&B területek.Igen igen, mindkettőt!:-) Amit kínálunk, és már MOST nagyon büszkék vagyunk rá: fantasztikus design:-),nyitó csapattag lehetsz:-) változatos feladatok, színes, vidám mindennapok, trendi márka, nemzetközi háttér, karrierlehetőség, tanulás, fejlődés. Ja.. és szuper vezetőség:-) 

Jelentkezés:

(X)