Céges szakemberek a Vylyan Szőlőbirtokon

Forrás: turizmus.com

 2017. október 17. 14:04

A Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet üzleti vendégekre hangolt szolgáltatásaival ismerkedhettek meg céges utaztatók és rendezvényszervezők. Az egynapos tanulmányút alkalmával a környék programkínálatába és a Siklósi Vár rendezvény lehetőségeibe is bepillantást nyerhettek a szakemberek.

A Turizmus Kft. PR csapata által szervezett szakmai út elsődleges célja a nemrégiben megújult Vylyan Terasz céges partnerek számára kínált szolgáltatásainak a bemutatása volt. Debreczeni Mónika birtokigazgató köszöntötte a szakembereket, mesélt a pincészet több mint 20 éves történetéről, valamint a nemrégiben lezajlott fejlesztésekről.

Fotó: Grósz Balázs

A Vylyan Terasz üzletvezetője, Péter Ákos elmondta, hogy 10 éves fennállásuk alkalmából, idén tavasszal teljesen megújultak. Új, tehetséges fiatalokból álló csapat és a legmodernebb technológiát alkalmazó látványkonyha várja a vendégeket. A konyha egyik különlegessége az úgynevezett Big Green Egg – azaz zöld tojás –, egy unikális technológiai berendezés, amely grillezőként, párolóként, de akár kemenceként is funkcionál, illetve a nemrégiben megvásárolt Pitbox, amelyekben omlós húsok, grillezett sajtok, remek burgerek, sült zöldségek és sok egyéb finomság készülhet. Ezekből egy kellemes ebéd keretében a vendégeink is ízelítőt kaphattak, csakúgy, mint a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet zászlóshajó boraiból.

Fotó: Grósz Balázs

A cégeknek kínált programokról Bende Orsolya értékesítési munkatárs adott bővebb tájékoztatást. Az egyéni látogatókon túl az üzleti rendezvényekre is építő Vylyan Teraszon számos programlehetőségből választhatnak a cégek, legyen szó csapatépítésről, menedzsment meetingről, tréningről vagy akár gálaebédről. Hangsúlyozta, hogy a személyre szabott élményhez szállás, catering, kísérő programok és transzfer szervezésében is tudnak segíteni, partnereik közreműködésével.

Fotó: Grósz Balázs

Mezősi Rita, a cég marketingvezetője kiemelte, hogy a közel 80 fő befogadására alkalmas fűthető teraszon egész évben folyamatos programokkal várják a vendégeket és helyszínként aktív szereplői, sőt esetenként szervezői is a környéken zajló kulturális, gasztronómiai eseményeknek, fesztiváloknak. A Vylyan munkatársai egybehangzóan állították, hogy túl azon, hogy a Terasz egy kiváló vendéglátóhely, a Vylyan életérzés itt tapasztalható és érthető meg igazán. Legyen szó borról, ételről vagy programokról, a magas minőség mögött minden esetben szerető gondoskodás rejlik, ami a birtokot körülölelő mesés környezettel, véget nem érő dűlőkkel és gazdag szőlőtőkékkel válik teljessé.

A tanulmányúton résztvevő szakembereket a Siklósi Vár is vendégül látta. A vár képviseletében Szender János köszöntötte a vendégeket, a Zsolnay dísztárgyakkal ékesített, nemrég újjávarázsolt Vár Kávézóban. Beszédében hangsúlyozta, hogy a vár nem csupán a környék gazdag program- és eseménykínálatának szolgál központi helyszínéül, hanem kiválóan alkalmas céges rendezvények megszervezésére és lebonyolítására is.

Fotó: Grósz Balázs

A vár északi szárnyának első emeletén található, 100 fő befogadására alkalmas exkluzív konferenciateremben szakmai konferenciát, találkozót, megbeszélést, de akár gálavacsorát is szervezhetünk. Elegáns környezetben, 3D-s kivetítő biztosítja a magas minőséget. A konferenciaterem előtt húzodó terasz, a várudvar és a várkert egyaránt remek rendezvényhelyszínül szolgálhatnak. A várudvarban akár egy 500 fős ültetett vacsora megszervezésére is lehetőség van, de igény esetén a várkápolna is kibérelhető. A várban múzeum, egy játékos gyereksarok és egy bortrezor is működik. Ez utóbbiban a vendégek is kaphattak egy kis kóstolót a villányi térség jellegzetes boraiból.

A Siklósi Turisztikai Egyesület szakmai vezetője, Kincses Márk hangsúlyozta, hogy nemcsak a vár, de a környék is számos programlehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szálláslehetőségek mellett a kerékpáros- és gyalogtúra útvonalakra is felhívta a figyelmet, amelyek remek kiegészítő programjai lehetnek a csapatépítő tréningeknek. Ami pedig a gasztronómiát illeti a környék földrajzi adottságának köszönhetően nagyon változatos és ez nemcsak a helyi éttermek, hanem a catering cégek kínálatában is tetten érhető.

Fotó: Grósz Balázs

A vendégeket a Tenkes Csárda „terülj-terülj asztalkája” fogadta, ami egyben ízelítőül is szolgált abból a kínálatból, amit a régió egyik vezető catering cégeként nyújtani tudnak egy-egy rendezvény alkalmával. Ötvös Zoltán értékesítési vezető részletesen is bemutatta, hogy milyen szolgáltatásokat vehetnek tőlük igénybe a céges megrendelők egy-egy helyi rendezvény lebonyolításakor, akár a Tenkes Csárdában, akár valamely más, környékbeli helyszínen.

Fotó: Grósz Balázs

A tanulmányút során készített fotókat itt tekintheti meg: https://turizmus.com/galeria?g=90026

A vendégek közlekedését a Cityrama biztosította.

Céges rendezvények szervezése, megrendelése esetén forduljanak bizalommal az alábbi kontaktokhoz:

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet
Bende Orsolya, értékesítés
bendeo@vylyan.hu
+36306372916
www.vylyan.hu

Siklósi Turisztikai Egyesület
Kincses Márk, szakmai vezető
+36-30-385-5530
markincses@gmail.com
www.siklos.hu

Siklósi Vár
Szender János
+36 72 579 090
titkarsag@siklosivar.hu
www.siklosivar.hu

Tenkes Csárda
Ötvös Zoltán, értékesítési vezető
+36-20-468-5000
rendezveny@tenkescsarda.hu
http://tenkescsarda.business.site/