Eladták a HurráNyaralunk.hu-t

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 29. 17:04

A Weco-online Kft. eladja a HurráNyaralunk.hu márkanevet az Utazom.com Utazási Iroda részére. Így 2016 októberétől új üzemeltetője lesz a több mint 15 éves márkának.

A márkanév mögötti tulajdonosváltással az Utazom.com-hoz kerül a www.hurra-nyaralunk.hu weboldal üzemeltetése, továbbá a brand mögött tevékenykedő munkatársak foglalkoztatása.

Az új tulajdonos a márkanévvel és a nemrég megújult weboldallal a saját szervezésű utazásai online forgalmát szeretné növelni. A HurráNyaralunk.hu ügyfeleit és a folyamatban lévő ügyeket a tulajdonosváltás semmiben nem befolyásolja, minden ügymenet a megszokott rendben zajlik továbbra is – közölték.

A Weco cégcsoport a jövőben a profilegységesítés jegyében a corporate és online repülőjegy üzletág növekedésére koncentrál. Ennek megfelelően a cég tulajdonában lévő repülőjegy-értékesítő oldalakat, a www.repjegy.hu-t, www.repulojegy.hu-t és www.2fly.hu-t a változás nem érinti.

Horváth Balázs, a Weco Magyarország ügyvezetője elmondta, hogy a cégcsoport hosszú távú tervei között a már most is igen jelentős repülőjegy-forgalom növelése szerepel. Ennek érdekében zajlik jelenleg egy profilegységesítő folyamat, melynek első lépésében az Air-port Travel csapatával bővült, második lépésben pedig a kevésbé profilba illő utazásközvetítő márkától válik meg a cég.