Európai Desztináció Marketing Konferencia neves előadókkal

 2014. január 03. 10:35

Január 9-10-én Balatonfüreden rendezik meg az Európai Desztináció Marketing Konferenciát, melyen a résztvevők egyebek mellett két kiemelkedő európai példát, a dél-tiroli és a karintiai működési rendszert is megismerhetik.

A szervezők a hazai TDM szervezetek számára olyan szakmai programot kínálnak, amely Európa vezető turisztikai desztinációi közül a dél-tiroli és a karintiai működési rendszert tárja a hazai szervezetek elé, és vitatja meg az elmúlt egy évtized eseményeinek tükrében a jövő év lehetőségeit és szükséges haladási irányát.

Az újra és újra felerősödő tettrekészségre a tíz éve szerveződő TDM szervezetek történetében talán sosem volt még olyan nagy szükség, mint 2014-ben. A konferencia ennek jegyében lehetőséget kínál a párbeszédre, a pontosan meghatározott célok mellé rendelt közös út határköveinek kijelölésére.

A konferencián előad Balogh Károly, a Magyar TDM Szövetség elnöke; Hoffmann Henrik, a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnöke; Holczer Ágnes a TDM Consulting tanácsadója; Semsei Sándor, a Balaton Riviéra Egyesület elnöke, a hazai TDM rendszer egyik alapítója; dr. Michl József, Tata polgármestere, országgyűlési képviselő; Magyarics Gábor a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület TDM menedzsere; dr. Bóka István Balatonfüred város polgármestere, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, országgyűlési képviselő; Vászolyiné Dobrosi Ágnes, a BTE elnöke és a Balaton Best ügyvezetője; dr Werner Zanotti, a Brixeni Turisztikai Egyesület marketing menedzsere; Peter Righi, a Dél-tiroli Turisztikai Menedzserek Szövetségének volt elnöke és Mag. Achill Rumpold alosztályvezető, Karintia Tartomány Kormányzata Kompetenzzentrum Landesentwicklung und Gemeinden.

A meghívó ITT olvasható, a részletes program ITT tölthető le.

Helyszín:  Flamingó Wellness és Konferencia Hotel****

Háttéranyag.

Regisztráció és további információk: http://edmk.destour.hu/

A program fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter; védnökök dr. Horváth Viktória, turizmusért felelős helyettes államtitkár és dr. Bóka István, Balatonfüred város polgármestere.