Turisztikai vállalkozásokat díjaztak

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 27. 14:35

2013 augusztusában indította el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a „Díj a Sikeres Vállalkozásokért” kezdeményezést, olyan vállalkozások számára, amelyek ötleteikkel, példaértékű piaci magatartásukkal, teljesítményükkel hozzájárulnak a magyar gazdaság fejlődéséhez és munkahelyeket teremtenek.

A kétéves évforduló alkalmából tartott ünnepi rendezvényre meghívást kaptak az eddig elismerésben részesült 63 vállalat vezetői is. Az augusztusi különleges díjátadó eseményen ezúttal a turisztikai szektorban jelentős értékeket felmutató vállalkozások mutatkoznak be. „A hónap beruházója” elismerést a Demjén Termál Fürdő Kft. képviseletében Tóth Martin ügyvezető vette át. „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat a Szent Donát Birtok és Márga Bisztró részéről Deli János, a SabeeApp Hotel Management System - thePass Kft. által elnyert „A hónap startup vállalkozása” címet pedig Herman Szabolcs részére adta át Varga Mihály.

A díjazottakat a zsűri független döntése alapján választják ki, tagjai: Felcsuti Zsolt, az MPF csoport igazgatóságának elnöke, Kozma András, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja, Szegner Balázs, az Equilor Befektetési Zrt. volt üzletfejlesztési igazgatója.