180 fős PartyJáratot indít a Green Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. október 20. 13:33

A Green Travel 180 szakmabelit utaztat október 21. és november 2. között Törökország egyik 5 csillagos luxus szállodájába. Az út célja, hogy a kiemelt partnerek kipihenjék a szezont egy hatalmas partyval, és megmutassák mire készülnek 2016-ban.

A bulin magyar sztár dj-k gondoskodnak majd a hangulatról esténként, míg nappal érdekes programok várják a meghívottakat. A szezon nagyon hosszú volt és fárasztó, ezért kollégáimmal úgy döntöttünk, hogy a legjobb partnereinket illetve, hogy „ne mindig csak a nagyok utazzanak" meghívunk mindenkit, aki teljesítette az egyszerű feladatot, ami ahhoz volt szükséges, hogy beszállókártyához jusson – mondta el Göktas Merdol az utazási iroda ügyvezetője

A PartyJárat hétvégén az önfeledt szórakozás mellett, egy kis munka is lesz: a 2016-os árualap ismertetése és a legújabb előfoglalási katalógus bemutatása is szerepel a programban.

A tour operator munkatársai emellett már a jövő évi WorkShow –t, katalógus bemutatót (Hilton) és utazási kiállítást készítik elő. (x)