PR-akciók sorozata az osztrák-magyar meccs lázában égő Ausztriában

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. június 13. 17:31

A június 14-i osztrák-magyar meccset megelőzően az ausztriai magyar képviseletek (nagykövetség, Balassi Intézet, Magyar Turisztikai Ügynökség) egymást követően szervezik a kapcsolatépítést és médiamegjelenést generáló PR-eseményeket.

A sajtó- és szakmai partnerek által kiemelt figyelemmel övezett rendezvények jól illeszkednek, az ausztriai magyar képviseletek által ez elmúlt években az osztrák nagyvárosokban már sikeresen bejáratott 'Auf nach Ungarn/Fel Magyarországra!" elnevezésű turisztikai- és kulturális fesztiválok sorozatában, amelyek korábban jelentős és kedvező országimázs-formáló hatással jártak.

 

Az idei évi PR rendezvény aktuális mottója: „Österreich Ungarn gegen wen?/ Osztrák-Magyar, de ki ellen?", amely megidézi a 100 éve elhunyt Ferenc József alakját és az Osztrák-Magyar Monarchia világához köthető legendákat. Június 8-én a Corps Touristique Austria tagjai találkoztak "barátságos szakmai eseményen" az EB jegyében, majd június 14-én a magyar képviseletek és a Casino Austria VIP vendégei és delegációi nézik közösen a osztrák-magyar meccset az alsó-ausztriai Badenben.

A június elsejei osztrák-magyar EB „nyitórendezvény képgalériája megtekinthető itt: http://www.apa-fotoservice.at/galerie/7807