A Special Effects együttműködik a One Event Hungaryvel

Forrás: turizmus.com

 2021. március 11. 18:33

A nemzetközi porondon is elismert rendezvénytechnikai szolgáltató elfogadta a közelmúltban alapított One Event Hungary megkeresését, hogy széles körű tapasztalatával és sokrétű szolgáltatási palettájával a jövőben kisebbségi tulajdonosként is hozzájáruljon az új vállalkozás sikeréhez.

A 2021 februárjában alakult One Event Hungary Kft. egy nemzetközi hálózat tagjaként teljesen új üzleti megközelítéssel szeretné sokszínű szakmai tapasztalatát kamatoztatni.

A Special Effects, amely a közelmúltban jelentette be szoros együttműködését a Zaj Holdinggal, most újabb stratégiai partnerségről állapodott meg, ezúttal a One Event Hungaryvel – tájékoztatta a lépésről szerkesztőségünket a Special Effects.

 

Az ügynökség fő tevékenysége Magyarországon és külföldön magas színvonalú rendezvények, konferenciák, incentive utak szervezése és lebonyolítása.

A cég elkötelezett úttörője a minél biztonságosabb és fenntarthatóbb technológiai megoldásoknak, melyet mostantól a One Event Hungary kiterjedt nemzetközi ügyfélkörének is rendelkezésére bocsát.

A Special Effects továbbra is biztosítja teljes körű rendezvénytechnológiai szolgáltatásait meglévő és jövőbeni megrendelőinek, amelyet hamarosan újabb innovatív megoldásokkal egészít ki, és egyúttal nyitott további előremutató partneri együttműködésekre is.