SEMS: új dimenzió a hatékony rendezvényszervezésben

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. június 12. 16:30

A Turizmus Kft. az idei MICE Business Day 2023 szervezésének támogatásához a több, mint 30 éves múlttal rendelkező UNIOFFICE Rendszerház Kft. SEMS (Smart Event Manager System) rendszerét választotta.

A választás legfontosabb szempontja az volt, hogy az innovatív platform az idei MICE Business Day-hez kapcsolódó feladatok könnyed kezelhetőségét és optimalizálását biztosítja. A hazai piacon egyedülálló megoldással a rendezvények profi szervezése és a résztvevők magas szintű elégedettségének biztosítása könnyebb, mint valaha.

A platform számos előnyt kínál. Az egyszerűen használható rendszer összefogja azokat az elemeket, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres és emlékezetes rendezvény lebonyolításához. Könnyű használhatóságának és sokoldalúságának köszönhetően garantáltan sikeres és emlékezetes rendezvények hozhatók létre.

A SEMS rendszer kiemelkedően egyszerű adminisztrációs felületével felruházza a rendezvényszervezőket azzal a képességgel, hogy saját egyedi és professzionális rendezvényhonlapokat hozzanak létre, még akkor is, ha nem rendelkeznek kifejezetten webfejlesztési tapasztalattal. A rendezvényszervezők ezáltal több időt és energiát fordíthatnak a kreatív tervezésre és a rendezvények hatékony lebonyolítására.

A rendszer új dimenziókat nyit a rendezvényszervezés előtt

Fotó: SEMS

A SEMS a rendezvényszervezők számára lehetővé teszi, hogy mindent egyetlen rendszeren belül kezeljenek, csökkentve a szükséges erőforrásokat és a költségeket. A felület intuitív és egyszerű használhatóságának köszönhetően, leveszi a terheket a rendezvényszervezők válláról, így jelentősen kevesebb időt és energiát kell az adminisztrációs feladatokra fordítani.

További információk itt olvashatók.

(x)