Több mint ötszáz étteremben ehetünk kedvezménnyel a METRO Gasztrohéten

Forrás: turizmus.com

 2024. március 04. 12:12

A tavasz első napsugaraival érkezik a METRO Gasztrohét. A hazai gasztronómiát ünneplő héten az áruházlánc és több mint ötszáz partnere 5000 forint értékű éttermi kuponokkal csalogatják a vendéglátóhelyekre a kulináris élményekre éhes vendégeket.

A Gasztrohét küldetése az éttermi kultúra népszerűsítése. A március 11–17-ig tartó eseményen 5000 forint értékű kuponokat válthatnak be a vendégek a tematikus kampányhoz csatlakozó több mint félezer étteremben 10 000 forint feletti fogyasztás esetén, míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a kuponokat levásárolhatják a kezdeményezést elindító METRO-ban.

Március 11. és 17. között rendezik meg a Gasztrohetet

Fotó: 123rf.com

 

Az 5000 forintos kuponokat ezúttal is METRO-kártya nélkül igényelheti bárki.  A kampányhét jó alkalom a kedvenc étterem újbóli meglátogatására, de arra is, hogy a résztvevők tágítsák gasztronómiai látókörüket, és akár egy magasabb árkategóriájú vendéglátóhelyet is kipróbáljanak.

A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat március 4–10. között lehet letölteni az áruházlánc oldaláról,  a választott vendéglátóhely kuponját név és e-mail-cím megadásával lehet igényelni. Egy regisztrációval egy kupon igényelhető, amit e-mailben kap meg a résztvevő.