Új szálláshely és új vezetés a Szent Adalbert Központban

Forrás: turizmus.com

 2019. november 25. 13:20

Az ősz folyamán Kovács Viktóriát nevezték ki a Szent Adalbert Központ élére, amely komplexum magába foglalja a konferenciaközpontot, a 38 szobás Szent Adalbert Hotelt és a Prímás Pincét.

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye tulajdonában álló épületegyüttes nem ismeretlen a turisztikai szereplők számára, ám a jövőben szeretnének még hangsúlyosabban nyitni a turizmus felé, miután kínálatuk áprilisban egy új, 50 szobás szálláshellyel bővül.

A Szent Adalbert Központ impozáns épülete

Fotó: Szent Adalbert Központ

A Bazilika tövében épült létesítmény már most is kiváló adottságokkal rendelkezik, a Szent Adalbert Konferenciaközpont termeinek együttes kapacitása 800 fő, a legnagyobb szekcionálható konferenciaterem 300 fő befogadására alkalmas.

A központ saját éttermével és háromcsillagos szállodájával komplex helyszínt biztosít a különböző rendezvények lebonyolítására. Ezenkívül a Prímás Pince igazi gasztroélménnyel várja a fine dining szerelmeseit.

Ezt a színes kínálatot fogja tovább szélesíteni 2020. áprilistól a közeli, szintén egyházi tulajdonú kollégium szálláshellyé fejlesztése, melynek nyomán 50 szobás, 3 csillag superior színvonalú hotel várja majd a vendégeket.

Kovács Viktória

A komplexum vezetésére Kovács Viktóriát kérték fel, aki szeretné a létesítményt újrapozicionálni és ismertebbé tenni a turisztikai piacon.

A turizmus-vendéglátás szakon végzett szakember a szállodaipar felől érkezett, a Thermal Hotel Visegrád és a sárvári Spirit Hotel után a visegrádi Royal Club Hotelben szerzett szakmai tapasztalatokat sales és front office területeken. Ezt követően rendezvényszervezőként helyezkedett el a Szent Adalbert Központban, ahol később, mostani kinevezéséig szállodavezetőként dolgozott.

Elérhetőségei: telefon: +36202443437, kovacs.viktoria@szentadalbert.hu.