A Costa hajók fedélzetéről kedvezménnyel a PortAventura élményparkba

Forrás: turizmus.com

 2016. május 24. 12:37

Együttműködési megállapodást kötött a Costa Cruises, Európa vezető olasz hajótársasága és a PortAventura World, Európa egyik legnépszerűbb szórakoztatóparkja.

A megállapodás értelmében a Costa-hajóval Barcelonába érkező vendégek exkluzív belépővel látogathatják a kedvelt parkot, ahol sokak örömére 2017 elején startol a nagyon várt Ferrari Land (Ferrari-világ). Az egyes márkák értékét növelendő, a megegyezés közös promóciókra, marketing tevékenységre is kiterjed.

„A Costa Cruises lesz az egyetlen hajótársaság, mely a PortAventura World képviselte különleges élményeket tálcán kínálja vendégeinek. Olasz vállalatként pedig külön öröm számunkra a Ferrari Land közeljövőben várható megnyitása, hiszen e témaparknak – mely önmagában is  igazi adrenalinbomba – egy az egész világon ismert és elismert olasz márka az alapja" – nyilatkozta Massimo Brancaleoni, a Globális Értékesítés részlegének rangidős alelnöke.

 

"Úgy véljük, a Costa Cruises-zal kötött szövetség remek alkalom a szinergiára egy élenjáró európai társasággalés a kiváló olasz minőség egyik legjelesebb képviselőjével. Meggyőződésünk, hogy a Costa Cruises filozófiája tökéletesen harmonizál a PortAventura World stratégiájával, hiszen a két vállalat ugyanarra fókuszál: exkluzív élményeket szeretne kínálni erőteljes mediterrán beütéssel. Reményeink szerint mindkét fél számára gyümölcsöző lesz ez az együttműködés, hiszen egyedi kombinációt kínál a családok számára, melyek fontos célcsoportnak minősülnek mindkét vállalat számára" – mondta Giovanni Cavalli, a PortAventura World ügyvezető igazgatója.

 

A PortAventura World Európa legnagyobb szórakoztató- és szabadidőközpontja, mely 20 éves történelme folyamán több mint 60 millió látogatót fogadott. Costa Daurada szívében fekszik, Barcelona és Tarragona közelében, olyan üdülővárosok szomszédságában, mint Vila-seca, Salou és Cambrils. Szabadidős létesítményei között található egy szórakoztató park – meseszerű „világok" (pl. az ősi Kína, Mexikó stb.) szerint tematizált izgalmas attrakciókkal – és egy vízipark, 2017-től pedig egy új témapark, a Ferrari land is megnyitja kapuit.A 60.000 nm2-en elterülő Ferrari Land, a technológia vívmányaira támaszkodva lélegzetelállító pályákat kínál majd a látogatóknak, köztük egy 112 m magas vertikális gyorsulópályát, mely miután fölvitte a magasba utasait, 180 km/órás sebességgel zúdul alá, pontosan olyan érzést keltve, amilyet a Formula 1 versenyzői élnek át.

2017 végéig hozzávetőleg 250 alkalommal kötnek ki Barcelonában Costa-hajók, köztük a jelenlegi zászlóshajó, a 132.500 regisztertonnás és kb. 5000 vendég elszállásolására alkalmas Costa Diadem a tengerjáró, mely minden hétfőn horgonyt vet majd a gyönyörű katalán városban.