Új Zseppelin körutazások programfüzet érkezik

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. február 17. 14:54

A Zseppelin új, 2022 Tavasz–Nyár–Ősz Programfüzete 168 féle programot és 500-nál több indulási időpontot kínál az utazóknak, 2022. március 31-éig 10 százalék elfoglalási kedvezménnyel.

Örömmel adunk hírt a hét végére megjelenő 2022 Tavasz–Nyár–Ősz Zseppelin Programfüzetéről, ami egy igazi élménytár! 2022. március 31-éig akár 10 százalék előfoglalási kedvezménnyel 168 féle program és 500-nál több indulási időpont várja az utazni vágyókat!

60 napon kívül akár 0 Ft befizetéssel kockázatmentes előjelentkezést is biztosít az iroda. A programfüzet tartalmazza a már megszokott Zseppelin Programokat és a várva várt újdonságokat is! Az újdonságok között megtalálható a 8 napos átfogó IzlandGrönland utazás London repülővel, valamint Emilia Romagna: a RiminiUrbinoSan Marino tengerparti pihenéssel. A nyárbúcsúztató programsorozat kibővítéseként pedig Barcelona, Málta, Szicília, Palma de Mallorca került a palettára a hagyományos úti célok mellé.

A programfüzet online lapozható formátumban elérhető a Zseppelin weboldalán. Természetesen az iroda postai úton is elküldi a kiadványát, azonban felhívja a figyelmet a környezettudatos döntésre.

(X)