Horvátország nem csak nap és tenger

Forrás: turizmus.com

 2019. június 26. 14:51

Hivatalosan is bemutatkozott a sajtónak a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletének tavaly ősszel kinevezett vezetője, Ivana Herceg.

A PR in Hungary Kft. szervezésében lebonyolított rendezvény helyszíne a Tesla Loft volt. Az újságírókat Damir Kanaet, a helyszínen a múlt hónapban megnyílt Tesla kiállítás igazgatója üdvözölte, majd Ivana Herceg mutatott rá arra, hogy a helyszínválasztás nem véletlen.

A tavaly ősszel hivatalba lépett képviseletvezető egyik célja ugyanis éppen annak kommunikálása, hogy Horvátország nem csak nap és tenger, és nem csak júliusra és augusztusra érdemes betervezni.

A sajtótájékoztató helyszíne a Tesla kiállításnak is otthont adó Tesla Loft volt

Fotó: turizmus.com

A kulturális érdekességek közül a – Budapesten is népszerű, naponta mintegy 300 vendéget vonzó – Tesla kiállítás csak egy, Horvátországban számos másik várja a turistákat. Ivana Herceg a szárazföld belsejében lévő, kevésbé ismert kis városok felfedezését is ajánlja, ahol meg lehet ismerni a hagyományokat és a gasztronómiát.

Horvátországgal MICE- rendezvények helyszíneként is számolni kell, és azt sem szabad elfelejteni, hogy itt van a világon a legtöbb UNESCO világörökségi helyszín.

Középen Ivana Herceg, tőle jobbra Dramir Kanaet, és a PR in Hungary Kft. munkatársai

Fotó: turizmus.com

A képviseletvezető személyes kedvence egyébként a szigetek és a Magyarországról két óra alatt elérhető Szlavónia, amely éppen a múlt héten mutatkozott be Pécsett a magyar közönségnek.

A sajtóreggeli után az újságírókat végigvezették a Tesla kiállításon

Fotó: turizmus.com