AZ ÉV HOTELE: Átadták a Kis-Balaton és környéke régió közönségdíját

Forrás: turizmus.com

 2020. január 13. 13:19

A Kis-Balaton és környéke régió győztes szállodája is csatlakozott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció által közösen meghirdetett televíziós hotelverseny döntőseihez.

Magyarország egyetlen televíziós, közönségszavazás alapú hotelversenyében – az Alföld, az Észak-Dunántúl, a Budapest környéke, az Északkelet-Magyarország, a Balaton és a Dél-Dunántúl régiók után – a Kis-Balaton és környéke régió győztese is átvehette A HÓNAP HOTELE díjat.

A decemberi győztes a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior lett, amely a szavazatok 44 százalékát kapta a nézőktől. Ezt azt jelenti, hogy ez a szálloda hetedikként csatlakozik a döntősök táborához és esélye lesz január végén megnyerni AZ ÉV HOTELE címet.

A zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior nyerte a régiós közönségszavazást

Fotó: Interakció Produkció

A zalakarosi nyertes szálloda igazgatója, Czimondor Nándor vette át a Kis-Balaton és környéke régió legjobbjának járó oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Czimondor Nándor szállodaigazgató (j) átveszi az elismerést igazoló oklevelet Serfőző Zsolt (b) producertől

Fotó: Interakció Produkció

A győztes szállodát egy család tesztelte

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban, akik értékelik is a bemutatott hoteleket. A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior szállodában egy négyfős család vendégeskedett, akikre már nagyon ráfért a pihenés, hiszen egész évben építkeztek, ami rengeteg energiájukat felemésztette.

A régiógyőztest bemutató adás bármikor visszanézhető az RTL Most!-on.

A győztes szállodát egy négyfős család próbálta ki

Fotó: Interakció Produkció

A decemberi dobogós helyezettek

A régió második helyezettje a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz***** lett, a bronzérmet pedig a Hotel Karos Spa****+superior szerezte meg. Az előbbi a voksolók 40, utóbbi pedig a 14 százalékának volt a legszimpatikusabb.

 

Megvan az összes döntős szálloda

AZ ÉV HOTELE 2019 közönségszavazás döntőjében ezzel a győzelemmel minden hely betelt. A végső 7 finalista januárban száll harcba AZ ÉV HOTELE címért és annak vadonatúj díjáért, amiről ugyancsak a nézők fognak dönteni.

 

A 2019-es év döntős szállodái:

Alföld: Komló Hotel****, Gyula
Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány****superior, Sümeg
Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád
Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók
Balaton: Hotel Silverine Lake Resort****, Balatonfüred
Dél-Dunántúl: Donautica Étterem és Hotel****superior, Fadd
Kis-Balaton és környéke: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Zalakaros

A döntős szállodákra január 19-ig lehet szavazni.

 

A közönségszavazásról

A nézők a műsor Facebook-oldalán 2020. január 5. és 19. között szavazhatnak arra az egy szállodára, amelyet méltónak tartanak AZ ÉV HOTELE címre. A szavazás végeredménye a fináléban derül ki, ami 2020. január 26-án,12:05-kor lesz látható az RTL Klubon futó műsorban. Ekkor derül ki az is, hogy melyik szavazó nyeri a fődíjat, ami nem más, mint egyhetes pihenés AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. (X)