MICE Business Day: Elindult a visszaszámlálás!

Forrás: turizmus.com

 2023. október 19. 13:29

Egy hét van hátra a rekordszámú kiállítóval és ütős témákkal fémjelzett MICE Business Day-ig. A legtöbb kiállítóhoz már beteltek az időpontok, szakmai vásárlói regisztrációt így már nem tudunk fogadni, de szeretettel várjuk látogatóként a szakmai jegyet vásárló érdeklődőket!

Minden várakozást felülmúlóan nagy az érdeklődés Magyarország legjelentősebb, nemzetközi színterű üzleti turisztikai workshopjára, az október 26-án a Hungexpo Kongresszusi Központban megtartott MICE Business Day-re.

Az eseményen rekordszámú kiállító vesz részt, az online órarendben 120 magyar szakmai vásárló és 40 külföldi hosted buyer közel 1000 tárgyalási időpontot foglalt le.

 

1 nap, 3 program

A délelőtti szakmai konferencián a szakma nagyágyúi, a 2023-ban az IMEX Academy Awards díjjal kitüntetett David Kliman és Keleti Arthúr „kibertitok" jövőkutató kurrens előadásait hallgathatja meg a közönség. A meeting industry nemzetközi helyzetéről és a mesterséges intelligencia turizmusra gyakorolt hatásairól átfogó képet adó szakmai programot követően veszik kezdetüket a B2B tárgyalások. A piac legerősebb beszállító partnereit felvonultató esemény Tárgyalóterében 82, az Élményterében 36 partner kínál közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőséget. A kötetlen networkingre az esemény zárásáig, egészen 18 óráig kínálnak  lehetőséget a szervezők.

MICE Business Day-jel egy időben rendezik meg a Bocuse d'Or magyarországi döntőjét Hungexpo-n, így a szakmai jegyet megváltó érdeklődőknek különleges gasztronómiai élményben is része lehet.

 

Vegyen részt a Turizmus Cafe élő felvételén!

A szakmai konferencia előadásait követően a Turizmus Café két élő felvétele várja az érdeklődőket, témáink a mesterséges intelligencia és a gasztronómia.

A Gasztronómia, turisztikai attrakció? című adás felvételét 11:30 és 12:10 között hallgathatják meg az érdeklődők.

Az esemény a kötetlen szakmai networkingre remek lehetőséget kínál

Fotó: Turizmus.com

14:30 és 15:10 között várunk mindenkit A mesterséges intelligencia átalakító ereje a turizmusban címet viselő Café felvételünkre, ahol az AI (mesterséges intelligencia) turizmusra kifejtett hatását járjuk körbe.

A részletes program az esemény honlapján elérhető.

 

Önt is várjuk!

Az eseményre szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a rendezvény- és hivatásturisztikai szakma jövője, szívesen hallgatna előadásokat a nemzetközi rendezvényszervezési trendekről és kötetlen networking keretében eltöltene egy napot a MICE iparág szereplőivel.

 

Legyen jól értesült, haladjon a trendekkel, vegyen részt szakmai látógatóként az eseményen!

 

Az eseményre regisztrálni szakmai látogatóként az alábbi linket lehet.