Jubileumi ünnepség a Gyenesdiási Turisztikai Egyesületnél

Forrás: turizmus.com

 2018. május 14. 11:32

15. jubileuma alkalomból az egyesület május 11-én délután jubileumi ünnepségre invitálta tagjait, együttműködő partnereit A Darnay-ba.

A vendégek köszöntését követően Szalóky Jenő tiszteletbeli elnök és Semsei Sándor, az MTDMSz elnöke idézte fel az egyesület megalakulását, az elmúlt 15 évet, és szó esett a TDM rendszer jelenlegi helyzetéről is.

A 15 éve bizalmat szavazott alapító és azóta is együttműködő tagoknak, partnereknek – az egyesület tagságának egyébként közel 40%-a – emléklappal és helyi termékekből összeállított csomaggal köszönte meg a hűséget és a közös munkát a nemrégiben leköszönt elnökasszony Czankáné Szalóky Szilvia, illetve Somogyi Zoltán elnök. Ha már köszönet, az iroda dolgozói is(Kovács Judit irodavezető, és kollégái, Szirmai Katalin és Kenesei-Bezzeg Katalin) elismerésben részesültek áldozatos munkájukért.

 

Az ünneplés egy pillanata

Fotó: turizmus.com

Az óriási születésnapi torta felvágása után vidám hangulatú kvízjáték következett, ahol kiderült ki mennyit tud az egyesületről, illetve a partnerek egymásról. Az elmúlt 15 év történései, legfontosabb eseményei, mérföldkövei fotóvetítés során elevenítődtek fel, az est további részében pedig finom borok és falatok mellett kötetlen beszélgetés során ismerkedtek, vagy épp cseréletek tapasztalatot a jelenlévők.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a balatoni szezon

2018. május 13.