Budapest és környéke turisztikai kínálata a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2014. szeptember 11. 21:33

Számos érdeklődőt vonzott a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatóságának standja is Budafokon, a 25. évfordulóját ünneplő pezsgő- és borfesztiválon.

Az évről évre több mint 50 ezer látogatót fogadó fesztivál kiemelkedik az őszi budapesti rendezvények sorából színvonalas családi, szórakoztató és boros, pezsgős programjaival.

A budafoki kínálat mindenképpen kiemelt figyelmet érdemel a főváros és környéke attrakcióinak sorában, hiszen a térség egy fontos és egyre többek által felfedezett borturisztikai kincs. Nemcsak pezsgőkészítés zajlik itt már több mint száz éve, hanem egyre nagyobb figyelem irányul a borturizmusra is. Erre erősít rá a Törley Látogatóközpont, vagy éppen a fesztivál is, amikor két napon keresztül – idén szeptember 6-án és 7-án – pincelátogatások és kóstolók várják a borszerető közönséget.

A Magyar Turizmus Zrt. standja volt a leglátogatottabb a Kossuth Lajos utcában: élénk érdeklődés volt tapasztalható a térség turisztikai lehetőségei, családi programjai, őszi ajánlatai és hajókirándulásai iránt. A régiós standon megjelent Szigetszentmiklós TDM-szervezete is, mely a térség turisztikai kínálatának bemutatásával csábította a fesztiválozókat kirándulásra.