A Service4You portfóliójába került az ETO Park Hotel

Forrás: turizmus.com

 2015. július 27. 21:21

Július 23-tól a Service4You portfóliójába került a győri ETO Park Hotel, amely mint ismeretes, a QUAESTOR-tól került az azt felszámoló céghez. A 12 hotelt üzemeltető Service4You zökkenőmentesen vette át a business hotelt.

Mint Klemm Balázs ügyvezető igazgató elmondta, céljuk volt, hogy a vendégek az átadás átvételből semmit se érezzenek, ez sikerült is. A teljes személyzetet átvették, a megbízott igazgató pedig a Service4You munkatársa, Tóth Balázs, aki korábban a Ceglédi Hotel Aquarellt vezette. Szintén itt folytatja üzemeltetési vezetőként a Servise4You másik munkatársa, Horváth Ödön, akit többek között a Liget, Rege és Európa szállodákból ismerhet a szakma.

Klemm Balázs kérdésünkre kifejtette: a négycsillagos, közvetlenül a stadion mellett lévő szállodát profiljának megfelelően továbbra is üzleti szállodaként szeretnék üzemeltetni, növelnék ugyanakkor az egyénileg érkező vendégek számát. Saját know how-juk felhasználásával erősítik a jövőben az online értékesítést, bevonják saját corporate partneri körüket, illetve a beszállítói kört is átalakítják az ésszerűség szabályai mentén.

A Service4You közvetlenül a felszámoló cégtől vette át a hotel üzemeltetését, a szakma felé mindenképpen szeretnék hangsúlyozni, hogy a működés zökkenőmentes.