Online hirdetésfeladás és előrefizetés a turizmus.com-on

 2014. február 10. 16:40

Mostantól egyszerűbb, és sokak számára olcsóbb lesz hirdetni hírlevelünkben és a turizmus.com oldalon, ezzel együtt bevezettük az előrefizetést. Reméljük, hamar megszokják majd az újításokat, amelyek kényelmesebbé, rugalmasabbá teszik majd a közös munkát. Íme néhány gyakorlati tudnivaló.

Online hirdetésfeladás

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy minden hirdetési forma számára elérhetővé tettük az online megrendelést, így véletlenül sem csúszhat félreértés sem a szövegbe, s nem lehet eltéveszteni a megjelenés dátumát sem. Igaz, február 10-től kizárólag az online felületről feladott hirdetéseket tudjuk fogadni (kivéve az egyedi igényhez szabott hirdetési csomagokat).

 

 

Előrefizetés

Rendszeres, és pontosan fizető hirdetőinknek nem okoz majd gondot, minket viszont megvéd majd a notórius nehezen fizetőktől, hogy – a napi nyomtatott és online sajtóban egyébként megszokott módon – február elsejétől előre fizetést kérünk. Minden megjelenéshez a megelőző munkanapon 16 óráig beküldött és banki átutalással, vagy online, bankkártyával kifizetett hirdetéseket tudjuk elfogadni!

 

Bízunk abban, hogy újításaink népszerűek lesznek hirdetőink körében!

 

Esetleges kérdéseivel forduljon bizalommal a Turizmus Kft. sales koordinátorához, Nagy Katalinhoz a nagy.katalin@turizmus.com e-mail címen, vagy az 1/2665853-as telefonon.

A mostantól elérhető kedvezményeinkről és csomagjainkról az alábbi linkeken tájékozódhat:

Hirdessen egyszerűbben, olcsóbban

Online hirdetési akció

 

Az átállás ideje alatt köszönjük türelmüket!