Helyek még elérhetők! - Magyar Turizmus Akadémia februári vezetői workshopok

Forrás: turizmus.com

 2024. január 15. 08:00

A workshopok segítségével elsajátíthatja a konstruktív konfliktuskezelés technikáit, amellyel megelőzheti csapatában a kiégést, a demotivációt és a fluktuációt.

A VEZETŐI AKADÉMIA PROGRAMSOROZAT 2024 FEBRUÁRI WORKSHOPJAI

A Magyar Turizmus Akadémia februári vezetői workshopjaink segítségével lehetősége lesz elsajátítani a konstruktív konfliktuskezelés technikáit, amellyel megelőzheti csapatában a kiégést, a demotivációt és a fluktuációt. A második workshopon választ kaphat arra, hogy miért fontos a különböző helyzetek, feladatok vagy munkatársak által megkívánt, rugalmas vezetői stílus és ez hogyan segíti a saját hatékonyságát. Nem utolsósorban pedig megtanulhatja, hogy vezetőként hogyan kerülheti el a csapatműködés esetleges csapdáit, és milyen ösztönző módszerekkel kovácsolhat kollégáiból csapatjátékosokat a kiegyensúlyozott és sikeres munkahelyi környezetért.

FEBRUÁRBAN INDULÓ VEZETŐI WORKSHOPOK

Vezetői konfliktuskezelés - így kezeljük profin a nehéz helyzeteket

2024. február 5. 14:00–17:00, SZEMÉLYES - BETELT!

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa,
a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. január 30.

A konfliktusok okozta feszültség a szervezetben stresszválaszt eredményez. Ha helytelen a kezelési mód, a munkamorál és ezáltal a vállalkozások termelékenysége, működési hatékonysága csökken. Kiemelt szerep hárul a vezetőkre a stresszválaszok minimalizálásának megteremtésében akár saját magukról, akár munkatársaikról van szó. Ám a konfliktusoknak lehet pozitív kimenete is: segíthetnek az új megoldások megtalálásában, támogathatják a fejlődést. A kiegyensúlyozott működés tehát nem konfliktusmentességet, hanem konstruktív konfliktuskezelést jelent.



Rugalmas vezetés – találd meg az adott helyzetnek megfelelő kommunikációt, vezetési stílust, megoldásokat, technikákat!

2024. február 15. 14:00–17:00, SZEMÉLYES

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa,
a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. február 8.

Sokszor hallhatjuk azt, hogy a vezető eredményessége nagy mértékben múlik azon, mennyire tud rugalmas lenni, rugalmasan alakítani vezetési stílusát annak megfelelően, ahogyan a helyzet megkívánja. De mit is jelent a gyakorlatban a rugalmas vezetői stílus? Miért érdemes és milyen előnyökkel jár, ha a vezető a feladat jellegének, a munkatársak szakmai tudásának és lelkesedésének megfelelően változtat azon, mennyire irányítja vagy mennyire támogatja a kollégákat az egyes feladatok végrehajtásában.



Csapatformálás, együttműködés fejlesztés vezetőknek – a jól teljesítő csapatok

2024. február 29. 14:00–17:00, SZEMÉLYES - BETELT!

Kedvezményes részvételi díj: 30 000 Ft/fő + áfa,
a teljes, 45 000 Ft + áfa/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. február 23.

Ritka az olyan munkakörnyezet, ahol ne kellene valamilyen szinten, akár rövid ideig egy csapat tagjaként dolgozni. De hogyan is kovácsolhatunk egy csoportból csapatot, ahol az egyéni érdekeket és önálló célokat felváltja az egymást erősítő, pozitív együttműködés egy közös cél érdekében. A workshop segítséget nyújt abban, hogy vezetőként hogyan kerülhetjük el a csapatműködés esetleges csapdáit és milyen ösztönző módszerekkel kovácsolhatunk kollégáinkból csapatjátékosokat a kiegyensúlyozott és sikeres munkahelyi környezetért.

 



Ha úgy érzi, hogy szívesen részt venne a Vezetői Akadémia workshopjain, de nem volt alkalma jelentkezni a workshopok alapját képező belépő, 'Vezetői teljesítmény- és hatékonyságnövelés kiégés nélkül' című képzésre, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Akadémiával a kepzes@turizmusakademia.hu e-mail-címen. Jelezze workshop részvételi szándékát és csapatuk örömmel segít, hogy az Ön számára is elérhető legyen az Akadémia belépő képzése!

 

Ha már rendelkezik saját Innermetrix DISC+ személyiségméréssel, akkor, kérjük, azt is jelezze a kepzes@turizmusakademia.hu e-mail-címen!



MEGNÉZEM A VEZETŐI AKADÉMIA TELJES PROGRAMJÁT!

A Magyar Turizmus Akadémia szeretettel várja programján! A helyek folyamatosan telnek, ezért ne késlekedjen, jelentkezzen már most!

Érdekel a Vezetői Akadémia teljes programja >>



KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT A VEZETŐI WORKSHOPOKRA

Minimum 3 workshopra való jelentkezés esetén, az Akadémia további 10% kedvezményt biztosít a meghirdetett kedvezményes, támogatott áraiból.



A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA KÉPZÉSEIT CÉGRE SZABOTT BELSŐ KÉPZÉSKÉNT VENNÉ IGÉNYBE?

A képzések 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők.
Az érdeklődéseket Marosi Emese várja
a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

(X)