Újraszerveződik a SKÅL International Hungary

Forrás: turizmus.com

 2015. december 15. 16:54

December 14-én hivatalosan is megtörtént az újraalapított SKÅL International Hungary Egyesület cégbírósági bejegyzése, és ezzel lehetővé vált a világ legnagyobb turisztikai nem-kormányzati szervezetének, a SKÅL International magyarországi fiókjának régóta várt újraszervezése.

Ennek részét képezi a korábbi tagok újbóli belépése, új tagok felvétele, és a 2004-től 10 évig gyümölcsözően működő nemzetközi szakmai klubélet felélesztése.

A tervek szerint január 18-án újévköszöntő SKÅL-találkozót tart az Egyesület, korábbi, meglévő, illetve a tagság iránt érdeklődő új tagokkal, magyar és itt dolgozó külföldi szakemberekkel a legkülönbözőbb turisztikai cégek éléről, értékesítési és marketingvezetői székéből. Tavasztól a SKÅL International torremolinosi főtitkárságnak támogatásával tagságbővítő szakmai találkozók lesznek kiemelt turisztikai előadókkal, a korábban megszokott havi SKÅL ebéd-találkozók keretében.

A SKÅL új elnöksége - Jávorkai Péter elnök, Nyúl Erika és Darázs György alelnökök, Papp Dániel titkár - ezúton is köszöni a tagok és a szakma türelmét a találkozók fenti okok miatti néhány hónapos kimaradása miatt. Úgy gondolják, turisztikai szakmai elveiket és hitelességüket így tudták a leginkább megőrizni, illetve a jövőben egy bejegyzett, működő egyesülettel tudják majd ezeket a legmegfelelőbben képviselni. Az új évben új energiával várják a belföldi és nemzetközi turisztikai networking lehetőségekre nyitott, vezető szakemberek érdeklődését.

Szerkesztőségünk kérdésére Páldi Y. György - aki 10 éven át volt a szervezet elnöke, s tiszteletbeli elnök - elmondta, hogy lemondásáról tájékoztatta a nemzetközi elnökséget is, s tisztséget már nem vállal, de, a jövőben is a klub tagja marad.