Elindult Sárvár új blogoldala

Forrás: turizmus.com

 2015. május 18. 11:56

Sárvár - saját online turisztikai információs felülete mellett - új blogoldallal is népszerűsíti a fürdőváros számtalan turisztikai attrakcióját. Életre szóló élményeket kínál a naprakész webes tartalom.

Bár nyáron sokan választják úti célnak a Balatont, a fürdővárosok - mint például Sárvár - népszerűsége ilyenkor is töretlen. Köszönhető ez annak, hogy a szabadtéri strand- és élményfürdők a legkülönbözőbb wellness szolgáltatások mellett immár számos egyéb kikapcsolódási lehetőséggel is csábítják a nyaralókat - derül ki a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. összegzéséből.

Sárvár - erre építve - saját, főként turistáknak szóló online információs felülete mellett blogoldallal is népszerűsíti a fürdőváros számtalan turisztikai attrakcióját. A wellnesslehetőségeken túl különös hangsúlyt kapnak a "zöld" élmények, a túrázási és a sportolási lehetőségek. Az Életreszóló.hu elnevezésű blog lényegében a vendég szemszögéből mutatja be, mennyi lehetőség vár azokra, akik Sárvárt választják.

A blog tematikája arra épít, hogy a vasi fürdővárosba látogatók életre szóló élményekkel gazdagodhatnak, életre szóló kalandokat élhetnek át, az ott töltött napok pedig életre szóló emlékké válhatnak.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: "Nagy hangsúlyt fektetünk Sárvár online megjelenésére. A városba látogatókat a nyomtatott kiadványaink mellett naprakész webes tartalommal, mobil applikációval és szociálmédiás megjelenésekkel is segítjük abban, hogy itt tartózkodásuk a lehető legtartalmasabb, élményekben rendkívül gazdag legyen. Úgy látjuk, a turisták többsége manapság a nyaralás tervezett időpontja előtt egyre korábban kezd el tájékozódni az utazási lehetőségekről. A nyaralás célpontjának kiválasztásakor pedig nagyban számít, hogy a kiemelkedő wellness szolgáltatások mellett milyen más programok teszik tartalmassá, élményekkel telivé azt az egy-két hetet, amikor a munkából kiszakadva végre ki tudunk kapcsolódni."

"Sárvár egyébként folyamatosan növeli a népszerűségét a külföldi és a hazai utazók körében egyaránt. Az pedig különösen nagy öröm számunkra, hogy egyre többen ismerik fel annak a lehetőségét, hogy Sárvár már nem csak egy hétvégi pihenésre alkalmas fürdőváros. Ennél jóval több" - teszi hozzá a szakember. "A túrázási, sportolási, kulturálódási lehetőségek száma évről évre bővül. Azért pedig, hogy ezeket az attrakciókat minél többen megismerjék, elindítottuk az Életreszóló.hu oldalunkat. Ezen a felülten az ajánló jellegű tartalmak megjelentetése mellett a korábban már nálunk pihenő vendégek észrevételeit is várjuk. Így is segítve a döntésben a nyaralást még csak tervezgetőket" - fogalmazta meg az oldallal kapcsolatos elvárást az ügyvezető.