A gyermekek altatása nyáron

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. március 30. 12:43

A nyári hőségben nem egyszerű eldönteni, hogy mit viseljen a gyermek éjszaka, hogy nyugodt legyen a pihenése. Ha melege van a gyerkőcnek, akkor azért nem alszik rendesen, ha fázik, akkor pedig azért nem.

Szóval a túl kevés és a túl sok öltözék egyaránt problémát okozhat. Nincs egyszerű dolguk a szülőknek. A cikkben annak járunk utána, hogy a forró napokon milyen öltözék lehet megfelelő a csöppség számára.

Szerencsére a Cseppke hálózsákjai, szundizsákjai és pizsamái segítenek megoldani az elsőre megoldhatatlannak tűnő problémát. 100%-ban pamut anyagból készülnek, és többféle vastagságban kaphatóak, érdemes megtekinteni a kínálatot. A segítségükkel megszűnnek a takargatási gondok, nyugodtan alhatnak a szülők is.

 

Mire kell figyelni a választás során?

A nyári éjszakai öltözékek tekintetében fontos, hogy azok pamut anyagból készüljenek, és egy rétegből álljanak, hogy kánikulában is kényelmes viseletet biztosítsanak. Garantálják a megfelelő meleget, de a kellő légmozgást is. A kényelmes hálózsák igazán praktikus éjjeli "takaró".

A kamáslival ellátott hálózsákok esetében pedig érdemes nyitva hagyni a kamáslit, ha nagyon meleg van, ha pedig hirtelen lehűlne a levegő, akkor könnyen, csupán egy mozdulattal átalakítható ez a rész zoknivá. A kamáslik olyan sokoldalúak, mint egy svájci bicska.

 

A nappali viselet is fontos

Azonban nem minden gyermek kedveli a hálózsákokat, legyen szó babahálózsákról vagy tipegőhálózsákról. Ebben az esetben érdemes kipróbálni a szundizsákokat vagy a rövid ujjú és rövid szárú pizsamákat, amelyek a forró nyári éjszakákon szintén kiváló választásnak bizonyulnak.

Nemcsak az éjszakák során érdemes kiemelt figyelmet fordítani az öltözékre, hanem nappal is. Csak akkor fogja a gyermek szívesen viselni a ruhadarabot, ha az elnyeri a tetszését. A forró napokon jók lehetnek például a Cseppke Lenge kertésznadrágok, amelyek stílusos megoldást nyújtanak, miközben megfelelő kényelmet biztosítanak. Ezek nagy valószínűséggel elnyerik a gyerkőcök tetszését.

 

A tökgatyó is remek alternatíva

A nyári tökgatyó is kiváló viselet a kánikulában. Fontos, hogy egy réteg pamutból készüljön a kiválasztott darab, és kellően bő legyen a fazonja ahhoz, hogy a mosipelusnak is legyen elegendő hely. A megfelelő minőséget képviselő változatok egyszerre teszik lehetővé a kényelmes hordozást és az egyszerű pelenkacserét.

A nyári tökgatyó is kiváló viselet a kánikulában

Fotó: cseppke.hu

 

A nyári meleg magas fokú kreativitást követel a szülőktől öltöztetés szempontjából. A megfelelő vastagságú hálózsákokkal, szundizsákokkal és pizsamákkal biztosítható a gyermek számára a pihentető alvás. Ennek köszönhetően a szülőknek nem kell éberen átvirrasztaniuk a forró éjszakákat és altatási, takargatási gondokkal küzdeniük. Érdemes megnézni a Cseppke kínálatát, és beszerezni néhány nélkülözhetetlen darabot.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.