Hertz üzleti találkozó a Amade Château kastélyhotelben

Forrás: turizmus.com

 2015. június 22. 14:58

Rendhagyó helyszínen mutatta be céges rendezvény- és konferenciaszervezőknek szóló szolgáltatásait a Hertz Mercur Rent a Car Kft. június elején. Az idén 20 éves autókölcsönző cég a Budapestről alig több mint egy órányi autóútra található, szlovákiai Amade Château kastélyhotelbe ivitálta őket.

A program különlegessége volt, hogy a meghívottak a Hertz autókölcsönző vadonatúj járműveivel jutottak el a helyszínre. A kastély saját termesztésű alapanyagaiból készített reggeli elfogyasztása után a program a teaszalonban folytatódott, ahol egy kötetlen beszélgetés formájában ismerhették meg a vendégek a cég szolgáltatásait.

 

A Hertz képviseletében Lakos Péter és Vörös Balázs mutatták be a Hertz történetét, alapításának magyar vonatkozásait és azokat az egyedi, speciális szolgáltatásaikat és eddigi referenciáikat, amelyeket csak ők tudnak a magyar piacon, flottájuk óriási méretéből adódóan.

A Hertz autókölcsönző 20 éve van jelen a magyar piacon. A hazai Hertz-franchise jogok tulajdonosa a Hertz Mercur Rent a Car Kft.  Rendkívül  széles gépjárműválasztékkal áll az üzleti és a privát utazók rendelkezésére. A legújabb technológiákkal felszerelt autók mellé a cég világszínvonalú szolgáltatásait nyújtják: teljes körű flottakezelés és kárügyintézés, 24 órás országúti segélyszolgálat Európában.

Hazánkban 12 bérbeadó iroda található az ügyfelek minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében.

Újdonságként emelték ki a Hertz nemrégiben bevezetett infotainment szolgáltatását. Ennek lényege, hogy az ügyfelek a legújabb 4G mobilwifit kérhetik autóbérléshez, ezáltal gyorsan és kényelmesen internetezhetnek utazás közben is, bárhol járnak.

Az elhangzott számos érdekesség közül a jelen levő utazási szakemberek számára kiemelten fontos információ volt, hogy a Hertz az egyetlen hazai autókölcsönző, amely olyan speciális igényeket is ki tud szolgálni, ha egy rendezvényhez akár 100 egyforma autóra van szüksége a szervezőknek.

A program részét képezte a csallóközi, rokokó kastélyhotel házbejárása és cégeknek szóló csomagajánlataik megismerése is. Mindezt a kastély kertjében terített, helyi alapanyagokból készült ebéd koronázta meg.

 

Egyedi és személyre szabott üzleti ajánlatokkal, örömmel várja mindkét szolgáltató a szakmabeli és céges partnerek megkeresését:

Hertz Mercur Rent a Car Kft.:

Vörös Balázs, voros@hertz.hu, +36 1 296 0991

Lakos Péter, lakos@hertz.hu, +36 1 296 0991

Ezen a linken találhat bővebb információt a Hertz vállalati ügyfeleknek szóló ajánlatairól.

Amade Château:

Hegedűs Kata, hegedusova@hotelamade.sk, +421 31 5903800

www.hotelamade.sk

Ha szívesen megnézné a helyszínt és az eseményen készült képeket, kattintson ide!