Milyen egy jó, hasznos és költséghatékony Front Office PMS?

Forrás: turizmus.com

 2017. január 23. 17:17

Egy új szálloda indításának talán legfontosabb üzleti döntése, a megfelelő PMS (Property Management System) kiválasztása. Jó döntéssel a sikeres üzemeltetést is megalapozhatjuk egyben.

Stabil működést, könnyű kezelhetőséget, megbízható adatnyilvántartást várunk el elsősorban a rendszertől, valamint azt, hogy legyen alkalmas a megújuló igények és elvárások kiszolgálására.

Gaál Miklóst, a Prestige Hotel Budapest igazgatóját kérdeztük arról, mennyiben segíti munkáját, mik a tapasztalatai az elmúlt közel két évben, amióta a Maistro Front Office szoftvert használják. A moduláris felépítés az, amely lehetővé teszi, hogy a szoftver megfeleljen az akár néhány szobás panzió, vagy egy komplex szolgáltatáscsomaggal rendelkező klasszikus szálloda elvárásainak is. A Maistro Front Office egyik leghasznosabb funkciója az adatok Excel programba való exportálhatósága. Igazgatóként az állandó elemzéshez ez óriási segítséget nyújt. A programból egyszerűen megoldható a NAV számára havonta beküldendő adatok létrehozása, feldolgozása is.

Elérhetőségünk:
Oláh Péter 
Maistro Informatikai Kft.
www.maistro.hu
+36302859289 
olah.peter@maistro.hu

(x)