Nyílt nap a karácsony jegyében a Courtyard by Marriottban

Forrás: turizmus.com

 2014. október 12. 12:29

A pénteki 25 fokban meglepő volt a feldíszített karácsonyfa és a Jingle Bells csengőszói mellett nézelődni a Courtyard by Marriottban. A mostani nyílt nap iránt különösen élénk volt az érdeklődés a rendezvényszervezők, utazási irodák és nagyvállalatok részéről.

A Marriott itthon egyedülálló gyakorlata, hogy nem csupán aktuális hírlevelet küld ki partnereinek, hanem tematikus nyílt nap eseményekre is meghívja őket a szállodákba, legyen az a Duna-parti vagy a Blaha Lujza téri. A mostani rendezvény központi témája a karácsony volt, hiszen ilyenkor már javában zajlanak a helyszínkeresések az ünnepi partihoz, sőt már több cég le is foglalta a Báltermet – mondta Hajdu Péter Senior Sales & Event Manager.

A terem és az asztalok karácsonyi díszben pompáztak, a halas ételek, valamint a sütemények is a hagyományos ünnepi fogások közül kerültek ki. A látogatókat katalógus formában is tájékoztatták az ünnepi vacsorák étel- és italkínálatáról. A nyílt nap során a meghívottak megismerkedtek a vendégszobákkal, az Oléo Pazzo mediterrán étterem kínálatával, a különféle rendezvényekre való felkészülés tartalmával, valamint más, a házra jellemző szolgáltatásokkal is.