Környezettudatosságra nevel a Ramada Resort - Aquaworld élménybirodalom

 2014. március 24. 16:17

A Víz Világnapja alkalmából a budapesti Aquaworld élményfürdő minden évben csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, és színes programokkal hívja fel a családok, gyerekek figyelmét a víz fontosságára, a vízi sportok szépségére, annak egészségmegőrző szerepére.

Március 22-én a vendégek az önfeledt lubickolás mellett, megismerkedhettek a mai háztartások modern vízszűrő technikáival, részt vehettek vízi animációs játékokon, valamint a Magyar Kajak-Kenu Szövetség jóvoltából a hullámmedencében kipróbálhatták a kajakozás alapjait. Az erre az alkalomra felállított standnál regisztrációt követően értékes nyereményeket sorsoltak ki a szervezők.

A környezettudatosság jegyében az élményfürdő mellett a komplexumhoz tartozó Ramada Resort Budapest****superior szálloda is csatlakozik a világ legnagyobb önkéntes környezetvédelmi akciójához, a Föld órája programhoz. Március 29-én este egy órára elsötétül a komplexum; lekapcsolják a felesleges világításokat, így a vendégek amellett, hogy a Földet is védik, hangulatos félhomályban fürdőzhetnek, vagy romantikus gyertyafényben vacsorázhatnak a szálloda étteremben.

http://www.aqua-world.hu/hu/programajanlo (x)