A Lufthansa pályázatot hirdet gyermekek részére

Forrás: turizmus.com

 2016. január 20. 14:37

Az új év kezdetén a Lufthansa izgalmas pályázatot hirdet repülni szerető gyermekek számára. A győztes a kabinszemélyzet tagjaként, élőben üdvözölheti az utasokat egy Lufthansa-járat fedélzetén.

A részvétel egyszerű: az érdeklődő 6 és 10 év közötti gyermekek szülői engedéllyel, 2016. január 11. és 29. között regisztrálhatnak a pályázat webhelyén, a www.LH-kidsonboard.com/en/ címen, és ide tölthetik fel a saját maguk által kitalált fedélzeti üdvözlő szöveg videó- vagy hangfelvételét. Az előválogatáson a Lufthansa szakértőiből álló zsűri a 15 legjobb üdvözlő szöveget választja ki, amelyek közül nyilvános internetes szavazás alapján hirdetik majd ki a győztest. A győztes ezt követően élőben üdvözölheti majd az utasokat azon az általa kiválasztott európai Lufthansa-járaton, amelyen a pályázat díjaként szüleivel együtt utazhat.

A gyermekek fontos ügyfélcsoport a Lufthansa számára. Az elmúlt évben több mint 750 ezer gyermek és tinédzser utazott a légitársaság járatain. Az utasok a weboldalon számos hasznos tippet és tanácsot találnak a gyermekekkel való repülés megkönnyítésére.