Biztosítási nagydíjat nyert az EUB

Forrás: turizmus.com

 2018. október 03. 11:08

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) tizenötödik alkalommal tartotta meg biztosításszakmai konferenciáját.

A rendezvényen az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítókat díjazták. A szavazáson résztvevő független biztosítási alkuszok különböző szakmai szempontok szerint értékelték a biztosítók munkáját.

Az utasbiztosítás kategóriában az Európai Utazási Biztosító (EUB) szolgáltatásait tartották a legjobbnak. A gálaesten kiosztott, szakmai körökben rangos elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat Lengyel Márk, az EUB elnök-vezérigazgatója vette át.

A legjobb szolgáltatásért az utasbiztosításban

Fotó: turizmus.com

„Óriási megtiszteltetés ért bennünket, amiért köszönet jár mindenkinek, aki az elmúlt több mint húsz évben egy kicsit is hozzátett a sikerhez – mondta a díj kapcsán Lengyel Márk. – Munkánk komoly elismerése számunkra, hogy megnyertük a Biztosítási Nagydíjat, de arra is büszkék vagyunk, hogy a Nívódíj szavazáson második helyezést értünk el  – anyavállalatunk, a Generali mögött.  Ez egyértelmű visszajelzése annak, hogy a számtalan jogszabályi nehezítés (IDD, GDPR stb.) tengerében, sikerült megfelelő szakmai támogatást nyújtanunk az alkusz-partnereinknek.”