Cityrama szezonnyitó - folyamatos a bővülés

Forrás: turizmus.com

 2018. május 12. 13:01

Csaknem 60 partnere jelenlétében, könnyed kora nyári hangulatban nyitotta meg hivatalosan is az idei, már javában dübörgő szezont a Cityrama Budapest Utazási Iroda.
A Hard Rock Caféban megtartott, lényegre törő és informatív prezentáción Erdei Bálint ügyvezető köszöntötte a megjelenteket, majd Manek Fanni sales representative és Szabó Krisztián ügyvezető ismertették az idei újdonságokat és a kiadványokban bekövetkezett változásokat.
Bemutatták a cég részlegvezetői közül Zsótér Lászlót, a képkocsivezetők vezetőjét, illetve Bordasov Szergejt a pénzügyi részlegről és Huszti-Kiss Esztert, a Sightseeing részleg munkatársát.

Csaknem 60 partnere jelenlétében tartotta meg szezonnyitóját az iroda

Fotó: [Cityrama

Új irodahelyiséggel bővül a cég

Erdei Bálint hangsúlyozta: a cég megújuló termékeivel és a minél magasabb minőséggel szeretne kitűnni versenytársai közül, melynek érdekében meg is tesznek mindent a termékek és programok igényekhez igazításától kezdve a flotta frissítésén, bővítésén át a kollégák képzéséig. Szeretnék a jövőben minél erőteljesebben megszólítani a magasabb költési hajlandóságú vendégkört.
Alkalmazottaik száma ma már megközelíti a 40 főt, ezért a Sightseeing részleg hamarosan (még a nyár elején) új irodába költözik, egy karnyújtásnyira, a Báthory utca 19. szám alá.

Újdonságok a programokban, egységes flotta

Szabó Krisztián több újdonságot is kiemelt. Az 1987-ben alapított vállalkozás mára három részlegbe szervezte tevékenységét, melyek a Sightseeing, a DMC és a személyszállítás. A friss működéshez a kiadványokban is friss dizájn és tartalom társul.

Szabó Krisztián

Fotó: Cityrama

A city tour mostantól grand city tour néven fut, a Dunakanyar túra keretében egészen október végéig hajóval jönnek vissza Budapestre a résztvevők, és a piacon egyedüliként beletették a programba a Fellegvár meglátogatását is.Továbbra is kínálják a rendkívül népszerű Eat Hungary programot, melyről az alábbiakban tekinthető meg egy rövid kedvcsináló spot.
A személyszállítás területén leginkább a minőségi, egységes flottát fontos megemlíteni, amely mostanra teljes egészében Mercedes járművekből áll. A 18 saját gépjármű átlag életkora  kevesebb, mint 2,8 év. A fejlesztések nemrégiben egy Mercedes E-Class vásárlásával folytatódtak, és a két 50 fős nagy busz mellé egy harmadik vásárlását is tervezi a cég.
Erősítettek a DMC területen is, egyre több lekérést kapnak határon átnyúló, egész Közép-Kelet-Európát felölelő programokra.
A jó hangulatú, szakmai beszélgetésekben is bővelkedő estét a Hard Rock Café ízletes vacsorája és az elmaradhatatlan tombola zárta.

Az alábbi imázsfilm a cég tavalyi, 30 éves születésnapjára készült:

Kapcsolódó cikkek

Cityrama irodabővítés

2018. március 21.