Új repülős utazásokkal bővített a Time Travel utazási iroda

Forrás: turizmus.com

 2019. január 15. 10:20

Az idei szezonban a már megszokott jó minőségű, tartalmas programot bemutató autóbuszos körutazások mellett a tavalyi évben nagy sikert aratott repülős városlátogatásokkal és egzotikus utazásokkal is bővítette az utazásszervező a kínálatát.

A 2009-ben alakult és 2016-tól utazásszervezéssel is foglalkozó iroda munkatársait arról kérdeztük, miért is léptek be a már-már telített utazásszervezői piacra:

Sokan Classic-Tour néven, soproni Neckermann-partnerirodaként ismerhettek meg minket, és lettünk jelentős utazóközönséggel bíró közvetítő iroda a térségben 2009 óta. Az évek során átfogó tapasztalatokat szereztünk a magyarországi és a külföldi árualapok sokaságáról, megismertük azokat a folyamatokat, melyek utasaink körében népszerűvé tették irodánkat, és az utóbbi években új irodákkal és tapasztalt utazásszervező és idegenvezető kollégákkal is bővítettük a csapatunkat. Úgy gondoltuk, hogy ezt követően már csak egy névváltozásra van szükségünk, így lettünk Time Travel utazási iroda.

Miben tud a Time Travel csapata többet, jobbat vagy mást nyújtani, mint a konkurencia?

Értékesítő és referens kollégáink az elmúlt 10 évben megtapasztalták az együttműködés folyamatát mind közvetítői mind pedig szervezői oldalról. Az igényeket megfelelően felmérték az utazási ajánlatok kialakítása során, és úgy gondoljuk, hogy a minőségre, a megbízhatóságra és közvetítői partnereinkkel baráti hangnemben folytatott kommunikációra helyezzük a hangsúlyt. Tudjuk azt, hogy a felgyorsult értékesítői folyamatok során ezekre van a legnagyobb szükség. Természetesen a remek programok és az ország legjobb idegenvezetői közé sorolható idegenvezető kollégák is garanciái a sikeres utazásoknak.

Ezek szerint közvetítői, partneri hálózat kialakítása is cél, illetve már folyamatban van?

2019-es katalógusunk megjelenését követően most azon dolgozunk, hogy kialakítsunk közvetítő irodákkal partneri együttműködést országszerte. Budapesti repülős utazásaink az ország bármely pontjáról foglalhatók, így szeretnénk minél több megbízható irodával együttműködni az értékesítés folyamatában. Mi levesszük a szervezéssel járó nehézséget és szakmai felelősséget a leendő partnereink válláról és közben egy korrekt együttműködést kínálunk.

Milyen utakkal készülnek a 2019-es szezonra?
Minden repülős utazásunk során magyar nyelvű, tapasztalt idegenvezető garantálja a programok minőségét és zökkenőmentes lebonyolítását. Kínálatunkban megjelennek többek között európai városlátogatások Barcelonába, Rómába, Nápolyba, Párizsba és Szentpétervárra, de természetesen Európán kívüli utakkal készülve kínálatunkat színesíti Isztambul, Marokkó, Dubai, Omán is, illetve kubai körutazás, thaiföldi pihenés és New York-i városlátogatás a Niagara vízeséssel. (Bővebben: www.timetravel.hu)

Ezek szerint a legnépszerűbb desztinációkat programozták új katalógusukba és széles körben lefedték az utasok igényeit. Azok az irodák, akik érdeklődnek 2019-es kínálatuk iránt, hol tudják felvenni a kapcsolatot a Time Travel-lel?

Megújult weboldalunkon a www.timetravel.hu címen a teljes árualapunk megtalálható és a production@timetravelutazas.hu e-mail címen pedig elérhetőek vagyunk. Szívesen küldünk katalógust és kirakati anyagokat is leendő közvetítő partnereinknek, amennyiben programjaink elnyerték a tetszésüket.

(X)