Új ETI-szállodák Marsa Alamban

Forrás: turizmus.com

 2015. február 25. 12:06

A Mohamed Samir és Maja Jennifer Köhl tulajdonában lévő ETI birodalom részét képező Red Sea szállodalánc februárban három új taggal bővült Marsa Alam Port Ghalib üdülőövezetében.

Mindhárom új, egymással összefüggő Red Sea Hotel Port Ghalib középső részén, Marsa Alamtól északra helyezkedik el.

A két 4+ csillagos szálloda, a Siva Port Ghalib és a Port Ghalib Resort all inclusive ellátással, az ötcsillagos The Place Port Ghalib félpanziós ellátással foglalható. Komfortos és modern berendezésű szobák számos típusa közül lehet választani, lagunára, kertre illetve tengerre néző kategóriában.  A hosszan elnyúló, festői tengerparton két stégen keresztül lehet bejutni a tengerbe. A partszakaszt végig csodálatos, érintetlen korallzátony övezi, kiváló élőhelyet adva a Vörös-tenger gazdag élővilágának.

 

A vendégek többféle sportolási lehetőség közül választhatnak, legyen az a fitneszterem használata, darts, boccia asztalitenisz, vízi játékok, strandröplabda, strandfoci. Az izgalmas időtöltésről pedig a nap majdnem 24 órájában animációs és szórakoztató műsorok gondoskodnak. Emellett a közelben egy luxus yachtkikötő, számos szórakozóhely, butik, bár, étterem, vásárlási és szórakozási lehetőség közül lehet választani.

A szállodák pár perc alatt elérhetőek a kb. 10 km-re lévő Marsa Alam-i repülőtérről, amely 2015. március 21-ig Bécsből hurghadai stoppal, 2015. március 28-tól szombatonként közvetlen járattal elérhető Bécsből a Fly Niki járatával.

Az ETI portfólió bővítésének terve szerint júniustól már Budapestről is közvetlen járat közlekedik Marsa Alamba.