A Previónál nagy hangsúlyt kap a kiemelkedő és ingyenes support

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 10. 07:00

A szerződéskötéstől kezdve odafigyelnek a partnerek igényeire, és az év 365 napján díjtalanul támogatják őket az operatív kérdések, az azonnali figyelmet igénylő problémák megoldásában.

Közép-Európa vezető szállodai ügyviteli rendszere, a Previo, rugalmas megoldásai mellett ügyfélcentrikus felfogása miatt is örvend egyre nagyobb népszerűségnek. A kiemelkedő terméktámogatás fontosságáról beszélgettünk Cserhalmi Dalmával, aki a cég Head of Support pozícióját tölti be, és a magyar és romániai felhasználókért felel.

Cserhalmi Dalma

Fotó: Previo

Indulásként kérhetünk egy rövid szakmai bemutatkozást?

Kollégáimhoz hasonló utat jártam be, mindannyiunkra jellemző, hogy magyar vagy nemzetközi szálláshely-üzemeltető tapasztalattal rendelkezünk. Én egy nagy szállodaláncnál eltöltött hosszabb időszak és egy rövid kitérő után 2019-ben érkeztem a Previóhoz. A magyar felhasználókért felelős support csapat vezetőjeként dolgoztam, ehhez kaptam most meg a román piacot is, ahol a magyar partnerek által nagyra értékelt támogatási struktúra implementálása vár ránk.

Mivel keresik a magyar felhasználók a Previót?

Megoldásaink megfelelőek mind a kisebb, mind a nagyobb szálláshelyeknek, mi pedig a szerződéskötéstől kezdve figyelünk mindenkire. A rendszer moduláris, így minden partner igénye eltérő. Segítünk a honlapjuk kialakításában, elvégezzük az alapbeállításokat, ellenőrizzük a kötelező adatszolgáltatási paramétereket. VIP-részlegünk a nagyobb, összetettebb működésű szálláshelyeket kiemelten segíti. Szerencsére egyre több ügyfelünk fedezi fel a Previo újabb és újabb moduljait, a saját foglalómotorunk és csatornamenedzserünk használatával például nagy megtakarítások érhetők el. Ezen modulok használatát is bemutatjuk, elvégezzük a megfelelő összekötéseket.

A Previo mottója: Több vendég. Kevesebb gond. Mit jelent ez support oldalról?

Az év 365 napján díjtalanul támogatjuk partnereinket operatív kérdések, azonnali figyelmet igénylő problémák megoldásában. Mindennap 8–22 óra között várjuk a megkereséseket telefonon, e-mailben, illetve webchat felületünkön. Célunk, hogy minden megkeresésre 20 percen belül reagáljunk, azaz gyakorlatilag azonnali segítséget nyújtsunk. Alapvetően magyar nyelven kommunikálunk, de igény esetén angolul, illetve román nyelven is elérhetőek vagyunk. Minden oktatóanyagunk, videónk és leírásunk elérhető magyarul és angolul, ezzel is segítve a felhasználókat a rendszer kezelésében. Ingyenes webináriumainkat évente nyolc alkalommal rendezzük meg, általában 80-100 vendég részvételével.

A Previo az év minden napján díjtalanul támogatja a partnereit a problémák megoldásában

Fotó: Previo

 

Hogy zajlik az új ügyfelek oktatása?

Ez az, amire nem szabad sajnálni az időt. Az első oktatást mindig személyesen tartják meg területi tanácsadóink, az azt követő tréningeket általában online végezzük el, de szükség esetén még egy alkalommal felkeressük induló partnereinket.

Ha ilyen fontos a support minősége, akkor ennek az eredménye is megvan. Milyenek a visszajelzések?

Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk rendezvényeink alkalmával. A legnagyobb siker azonban az, amikor értékesítő kollégáink jelzik, hogy leendő partnereink már hallották, hogy nálunk milyen minőségű szolgáltatást vehetnek igénybe. Összességében igyekszünk mottónknak megfelelni, elérni, hogy felhasználóink több vendéget fogadhassanak és kevesebb problémájuk legyen.

(X)